2777
2789
عنوان

دختر خودساخته

127 بازدید | 11 پست

سلام قشنگا🌱

دنبال ی دختر پرانرژی و با انگیزه م که باهم برای هدفمون تلاش کنیم من خودم هدفم درس خوندن و کنکوره اما اوهل درس باشه خیلی خوبه و باهم میتونیم پیش بریم.

انرژی و روحیه بدیم به هم و عالی پیش بریم😍❤

من خودم به شدت تو انرژی ها و افکار مثبت آدم تاثیرپذیریم یعنی کوچکترین انرژی مثبتی از دیگران میتونه روم تاثیر بذاره . میخوام یکی باشه پرتلاش و سخت گیر .دوتامون حواسمون باشه یکی دیگه دست از پا خطا نکنه و تلاش کنه

(تا وقتی یکم خسته شدی نگه اخییی عزیزم استراحت کن بگههه هرچقدرم خسته ای پاشو باید تمومش کنی)

ببخشید طولانی شد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با یکی شروع کردم اما خیلی ایشون پیگیر نبودند منم رها کردم خودم خوندماگر جدی هستی من اوکیم

ببین من خیلی جدی ام . مثلا اینطوری خوشم نمیاد که طرف مقابل باعث این بشه شل کنم . میخوام جوری به همدیگه انرژی و انگیزه بدیم که واقعاااا تلاش کنیم مثلا بگیم تو بایددددد مثلا فلان مبحث رو بخونی حتی اگه الان گذشته اشکال نداره تا مثلا ساعت ۳ بایدددد تمومش کنی  و این حرفا....

دقیق عین ی مشاور پیگیر و سختگیر

از طریق همین نینی سایت چون خودم واسه اینکه تمرکز کنم هیچ برنامه دیگه ای ندارم

ن گلم من نی نی سایت نیستم زیاد و سخته برام چت کردن

اگر خواستی از طریق تماس و پبامک عادی با هم هماهنگ باشیم چون من تمام تلاشم دوری از گوشیه

ن گلم من نی نی سایت نیستم زیاد و سخته برام چت کردناگر خواستی از طریق تماس و پبامک عادی با هم هماهنگ ...

سیمکارتمو جمع کردم💔

فقط به نینی سایت دسترسی دارم تازه اونم تو سایت نمیچرخم چون وقتشو ندارم