2777
2789
تشکر ،باشهبوقناق و بامیه وسیر هم مصرف میکنم گیاهانی که گفتید رو همه عطاریا دارن؟؟؟

بله دارن من خودمم دیابت بارداری داشتم دیگه برام موند ولی من پودرشون میکنم میریزم تو کپسول خالی بعد میخورم عطاری کپسول قرص داره تو هم میتونی همینکارو کنی

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
بله دارن من خودمم دیابت بارداری داشتم دیگه برام موند ولی من پودرشون میکنم میریزم تو کپسول خالی بعد م ...

الان دیابتتون  کنترل شده با اینا یا داروی شیمیایی میخورید؟؟؟

اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💚🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیابتتون کنترل شده با اینا یا داروی شیمیایی میخورید؟؟؟

تو‌ بارداری انسولین میزدم بازم بالا بود الان فقط قند ناشتام بالاست که دکترم نمیرم دیگه فقط دارو گیاهی میخورم هر دوماه آزمایش میدم

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
تو‌ بارداری انسولین میزدم بازم بالا بود الان فقط قند ناشتام بالاست که دکترم نمیرم دیگه فقط دارو گیاه ...

ممنون از راهنماییتون 

ان شالله هر چه زودتر خدا خودش برای دیابت درمان قطعی بیاره

ان شالله شماهم بهتر بشید

ممنون از راهنماییتون ان شالله هر چه زودتر خدا خودش برای دیابت درمان قطعی بیارهان شالله شماهم بهتر بش ...

ممنونم عزیزم

سلام عزیزم خداروشکر خوبهتا ۱۲۰ طبیعیهفقط با همین داروها درمان کردید ؟؟؟

قند و شکر یا هرچیز شیرینی رو نمیخورم اصلا رژیم غذایی برنج و نون باید کم بخوری اینا رو تو بارداری دکتر بهم گفت انجام بدم دیگه الانم انجام میدم

قند و شکر یا هرچیز شیرینی رو نمیخورم اصلا رژیم غذایی برنج و نون باید کم بخوری اینا رو تو بارداری دکت ...

خیلی تشکر عزیزم ببخشید مزاحم شدم 

حلال کنید  اجرتون با حضرت زهرا  

من پدربزرگم رو بخاطر دیابت از دست دادم ، خیلیم یهویی یهو بعد چند سال انسولین و قرث مصرف کردن قندش زد بالا😔

و مادرم هم درگیر دیابت شده بود یهو قندش زد بالا ، پی درمانش رو گرفتیم خدارو شکر کرمان یه نفر تونست کمک کنه مادرم خوب بشه ، خیلی نگران بودیم😔❤️ الهی خدا حال همرو خوب کنه ، همه بیماران شفا پیدا کنن☘️

سلام عزیزم خداروشکر خوبهتا ۱۲۰ طبیعیهفقط با همین داروها درمان کردید ؟؟؟

نرمال ناشتا باید زیر 90 باشه 90 تا 99 اختلال گلوکز و 100 تا 125 پیش دیابت شما دیابت دارید اگه میخواید دارو مصرف نکنید یک راه بیشتر ندارید باید فستینگ بگیرید طبق روش دکتر فانگ انجام بدید بهترین نتیجه رو میگیرید برای درمان مکل هم مدیتیشن جو دیسپنزا رو انجام بدید اگه مستمر انجام بدید با احتمال بالای 90 درصد قطعی درمان میشید ولی باید شخصیت خودتون رو تغییر بدید، در مورد متفورمین هم باید بگم بهترین داروی خط اول درمان دیابت محسوب میشه و مقاومت به انسولین رو درمان میکنه که هیچ داروی دیگه ای همچین خصوصیتی نداره چون بقیه داروها ترشح انسولین رو افزایش میدن و درمانی انجام نمیدن و در دراز مدت آسیب میزنن، پس اگه پزشک تجویز کرد با خیال راحت مصرف کنید

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.