2777
2789

خانوما ما یه واحد  ۷۰ متری کوچیک خریدیم ۳ سال پیش هنوز ک هنوزه نتونستیم بریم توش از بس بدهکار بودیم بابتش وقتی خریدیم همسایه روبروی ما یه زمین خالی بود الان یارو اومده زمینو درست کرده دقیقا جلو پنجره ما در حالیکه باید مث ساختمون های چسپیده بهش باید ۷ مترو ب عنوان حیاط به جا میزاشت تا که ما که ملک مون جنوبی و پشت ب نما هست واحد اول هم هستیم نورو داشته باشیم الان یه ماهه داریم میریم شهرداری الان امروز شوهرم رفته بهش گفتن درسته خلاف کرده ولی جریمه شو داده پس ما این وسط چی میشیم؟؟؟؟😭😭😭😭 توروخدا بهم بگید برم کلانتری شکایت کنم یا همین الان زنگ بزنم ۱۱۰ بیان کدومش بهتره؟؟؟

بخدا دارو ندارم این واحده بعد یه عمر بدبختی 

اگه وکیل خوب هم میشناسید بهم بگید تو تهران ک واقعا بتونه کاری کنه هر چند که دستو بالم خالیه ولی مجبورم من خودم اطراف شهریارم

هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم قانونی انجام داده مراحلش رو 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی قانونی وقتی شاکی خصوصی داره

تخلف کرده و پرداخت کرده تخلفشو پس میشه قانونی 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

باید موقع ساخت جلوش رو می‌گرفتین الان کاری نمیشه کرد طرف خلافیشو هم داده

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

واحد اول اصلا نور گیری ندارن من خودم واحد اول خونه ای مستاجر بود م یه سال به قرآن افسرده‌گی گرفتم ساعت ده صبح خونه ظلمات تاریک نوری نمی دیدم خونه پر حشره وسوسک شده بود بهتر بفروشی یا بدی اجاره و بری من تجربه کردم که دارم میگم

یعنی چی قانونی وقتی شاکی خصوصی داره

مثلا شکایت بکنی 

محکومم بشه ، که نمیشه

بعد چی

ساختمون نو ساز تخریب میکنن برای واحد شما؟

یه خسارت جزیی شاید بدن 

البته که باید کلی پول وکیل بدی تا محکوم شه....

این بنا از پایبست ویران است

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
نه در حال ساخت

اگه تکمیل شده بود و پایان کار گرفته بود نمی تونستی کاری بکنی ولی الان هنوز کارش به شما گیر هست 

باید برید دیوان شکایت کنیو بعد قاضی حکم تخریب می ده حکم که ببرید شهرداری پول ماده صد به طرف برمی گردانند و اون قسمت اضافه ساخت تخریب می کنند 

همین امروز هم تو سایت شهرداری برید و برای اون قسمت اضافه ساخت شکایت ثبت کنید و زنگ بزنید ۱۳۷ تا به خاطر اضافه ساخت کارشون تعطیل کنند 

یکم زمان بر هست ولی امکانش هست که به نتیجه برسید

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!