2777
2789
عنوان

توروخدا توروقرآن یه لحظه بیایید دارم سکته میکنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست
کدوم محل و شهرین دقیقا روبروی شما کدوم قسمت از ساختمان میفته نماش زشته شما تک واحدی هستین

اطراف شهریار 

نه ۳ واحدیم ولی واحد ما جنوبی اون ۲ تا شمالی یعنی فقط ما پشت به نما هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تکمیل شده بود و پایان کار گرفته بود نمی تونستی کاری بکنی ولی الان هنوز کارش به شما گیر هست باید ...

نه فقط اسکلت بندی و پایه شه الان امروز رفته سفالو اجر اینا اورده واسه دیوار کشی

نه در حال ساخت

من دقیقا همه این مراحل رفتم و قانون هاش می دونم 

اگه شاکی خصوصی داشته باشه بهش پایان کار نمی دن تا رضایت شما رو بگیره 

شهرداری هم فقط وقتی می تونه پول ماده صد بگیره که طرف شاکی خصوصی نداشته باشه یا قاضی و کارشناسی که میاد ملک بازدید می کنه تشخیص بده که اون اضافه ساخت روی نورگیری منزل شما تاثیری نداره! 

در غیر این صورت قاضی حکم به برگشت پول جریمه و تخریب اون قسمت اضافه ساخت می ده! 

حتما حتما برید دیوان شکایت کنید بدون رای دیوان کاری براتون انجام نمی دن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کارشناس دادگستری بگیر کارشون همینهپدرم وکیل و کارشناس دادگستریه سی ساله اگ میخوای ازش بپرسم

تورو قران ازش بپرس عکسشم واستون میفرستم بخدا دارم میمیرم اخه شما نمیدونید من با چه بدبختی و بی پولی اینو گرفتم هنوز ۳ ساله نتونستم برم توش دادم مستاجر رهن گرفتیم

نه فقط اسکلت بندی و پایه شه الان امروز رفته سفالو اجر اینا اورده واسه دیوار کشی

زنگ بزنید ۱۳۷ و آدرس بدین بگین ۷ متر اضافه ساخت داره ماشین شهرداری میاد بازدید می کنه اگه اضافه ساخت داشته باشه کارشون متوقف می کنه تا شما برید دنبال مراحل قانونی کار

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من دقیقا همه این مراحل رفتم و قانون هاش می دونم اگه شاکی خصوصی داشته باشه بهش پایان کار نمی دن تا رض ...

بنظرتون الان برم کلانتری یا زنگ بزنم ۱۱۰ بیان؟؟؟ کدوم بهتره شما چیکار کردین؟؟؟

زنگ بزن ۱۳۷. مخصوص این کار هست 

بعد مامور شهرداری که آمد ازش بپرس چطوری باید برم دیوان عدالت اداری برای اضافه ساخت شکایت کنم

اگه آسانسور داره چرا طبقه اول گرفتی

چ میدونستم اینجوری درست میکنن اخه حتی کل ساختمونای اطرافشم ۷ متر ب عنوان حیاط جا گذاشتن این اومده جلو پنجره های ما

من چون هم پذیراییش هم اتاق خوابا پنجره و نور داشتن اینو گرفتم نمیدونستم میان جلوش دیوار میکشن

چ میدونستم اینجوری درست میکنن اخه حتی کل ساختمونای اطرافشم ۷ متر ب عنوان حیاط جا گذاشتن این اومده جل ...

مگه نباید همه ساختمون ها هم سطح باشن پس چه جوری اینا رعایت نکردم ساختنونتون تک واحدیه پس چرا بالایی ها مشکل ندارن اونا متراژشون بیشتره چه جوری واحد های بالا شمالی افتاده  هرطبقه چند واحده