فرشته__angel مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 539 عنوان کسایی که از نقره اطلاعات دارن لطفا کمک کنید 358 بازدید | 6 پست فروش نقره هم مثل طلاست؟یعنی میشه به قیمت روز فروختش؟ 1403/10/08 | 10:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khorshidalamtab عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2673 بله ميشه فروخت ولي مثل طلا سود ندارهمگر اينكه شمش نقره بخري براي سرمايه گذاري دراز مدت قيمتش رو گوگل سرچ كن
الناربانی عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 178 سلام عزیزمخانواده من بنکداری نقره داره میتونم کمکتون کنمبله به قیمت روز میفروشیماما برای سرمایه گذاری شمش و ساچمه نقره بخر زیوآلاتش بدرد نمیخوره و ضرره لطفا من را اینستاگرام حمایت کنید: نقره و بدلیجات زیوینxivin
الناربانی عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 178 بله ميشه فروخت ولي مثل طلا سود ندارهمگر اينكه شمش نقره بخري براي سرمايه گذاري دراز مدت قيمتش رو گوگل ... سلام درصد سود نقره از طلا بیشتره عزیزمدرسته برای سرمایه گذاری کوتاه مدت طلا بهتره نقره حداقل سه تا۶ماه باید بگذره لطفا من را اینستاگرام حمایت کنید: نقره و بدلیجات زیوینxivin
ladylove2000 عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 1 سلام عزیزمخانواده من بنکداری نقره داره میتونم کمکتون کنمبله به قیمت روز میفروشیماما برای سرمایه گذا ... سلام عزیزم وقتت بخیر. من ۲۰ میلیون دارم میخوام ساچمه نقره بخرم چند تا سوال دارم میشه راهنماییم کنی لطفا؟
zahra_powerful عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 36 سلام درصد سود نقره از طلا بیشتره عزیزمدرسته برای سرمایه گذاری کوتاه مدت طلا بهتره نقره حداقل سه تا۶م ... سلاممیشه پیشنهاد دوستی مو قبول کنین خیلی به اطلاعاتتون احتیاج دارم
الناربانی عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 178 سلاممیشه پیشنهاد دوستی مو قبول کنین خیلی به اطلاعاتتون احتیاج دارم چشم لطفا من را اینستاگرام حمایت کنید: نقره و بدلیجات زیوینxivin