2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰آذر که نشدم الآنم فقط ترشح سفید دارم یعنی تندتند باید برم دستشویی،چون زود خیس میشم

خودتون گفتین خونریزی عجیب

من همون ده ابان اقدام داشتم و الان باردارم

شما باردار نیستین گل و اون خونریزی ،قاعدگی بوده بعد از قرص اورژانسی خونریزی یا خیلییی کمه یا خیلی زیاد 

برای من وقتی میخوردم  اصلا خونریزی نبود در حد لک و اینا بود

اگه باردار بودین حتما بی بی چک نشون میداد

تا ۲۰ دی وقت دارید پریود بشید یعنی موعد بعدیتون

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خودتون گفتین خونریزی عجیبمن همون ده ابان اقدام داشتم و الان باردارمشما باردار نیستین گل و اون خونریز ...

من خودم دوست ندارم باردار باشم اما چون ترشح بیش از اندازه دارم میترسم سر دخترم همینطور خونریزی داشتم که طبیعی نبود اما باردار بودم

من خودم دوست ندارم باردار باشم اما چون ترشح بیش از اندازه دارم میترسم سر دخترم همینطور خونریزی داشتم ...

پس مشکوکه

ازمایش بدید حتما

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

نمی‌دونم انشاالله که نباشم ۲تا بچه دارم کاش زودتر پریود بشم،نمیدونم سر پسرم بارداریم طبیعی بود اما برای دخترم خداخواسته بود تا ۹هفتگی متوجه شدم باردارم چون خونریزی داشتم الآنم ترشحات که دارم میترسم خیلی خیلی ببخشید یهو ترشحه غلیظ ازم می‌ره بعدشم ترشح بی رنگ چکه چکه می‌کنه پریود نشدم از ترس نمیتونم به کسی بگم به غیر نی نی سایت

سلام عزیزم شما آزمایش مدفوع دخترتون دادی سالم بود؟؟

منم تو مدفوع پسرم خون دیدم

نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟ خیلی دوستت دارم خدا جونم شکرت خدای قشنگم❤

سلام عزیزم شما آزمایش مدفوع دخترتون دادی سالم بود؟؟منم تو مدفوع پسرم خون دیدم

اسهال ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اسهال ؟

نه مدفوعش اسهالی نیست ولی ۲ روز یکبار میره دسشویی 

نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟ خیلی دوستت دارم خدا جونم شکرت خدای قشنگم❤

فقط چند قطره بود ۵ ماه قبل هم دیده بودم

نه مدفوعش اسهالی نیست ولی ۲ روز یکبار میره دسشویی

اگه خون جدا از مدفوع ش باشه و رنگ خون روشن باشه ایرادی نداره و از یبوست و پارع گی مقعد ولی اگه خون داخل مدفوع ببر دکتر 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻