2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و از ۱۶ سالگی تنبلی دارم و بدون قرص پریود نمیشم

خیلی امیدوار ار از شمام

نگراننباشید فقط برید دکتر زودتر 

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

بله میشه ،یکی رو میشناسم کلا سالی ۴ یا ۵ بار پریود میشه الانم ۲ تا بچه داره

طبیعی باردار شد

و بچه هاش سالمن؟

بله و پسر بزرگش امسال کنکور قبول شد و مدرسه تیز هوشان هم می رفتپسر دومش هم امسال کلاس چهارمه

😍خداروشکر 

منم تنبلی دارم ۵ساله 

طبیعی باردار شدو بچه هاش سالمن؟

خودم تنبلی دارم تاخالا دوبارباردارشدم.اولی پوچ بود چون اسپرم شوهرم ضعیف بود،الان ناخواسته باردارم اصلا باورم نمیشه چون پریود نمیشدم من،بادارو پریود میشدم از19سالگی من به طور طبیعی پریود نمیشم.اینم احتمالاپوچ هس چون دکتربهم گفت باید داروی تقویت کننده استفاده کنی اما مابچه نمیخاستیم ودارومصرف نکردیم،اصلا فکرش نمیکردم من ناخواسته بارداربشم.همین که باردارم خداروشکر.بگمـالبته رژیم گرفتم تمام قندوشیرنی رو حدف کردم

خودم تنبلی دارم تاخالا دوبارباردارشدم.اولی پوچ بود چون اسپرم شوهرم ضعیف بود،الان ناخواسته باردارم اص ...

خداروشکر پس شدنیه

انشاالله هرچی به صلاحه واسه تون پیش بیاد 

خداروشکر پس شدنیهانشاالله هرچی به صلاحه واسه تون پیش بیاد

اره عزیزم شدنی هس اصلا نترس،اما رعایت کن موقع پریودی دوش نگیر،قبل وموقع پریودی سردی نخور،رحمت گرم نگه دار،شرینی وچربی نخور،پیاده روی،تغذیه مناسب خیلی اینها خوبه.من اینقدرپریودنشدم وکه فکرمیکردم هیچوقت حامله نمیشم ویائسه هستم