2777
2789
دخترم اونا ۱۰۰تا دکتر زیر نظرشون دارهپدر خودت در نیار کمتر بخور سالم خوری کنقند مصنوعی حذف کنتنقلات ...

این روش به نظرت خوبه که صبحانه آدم بخوره بعد ناهار دیگه نخوره بعد ساعت شیش یا هفت شام بخوره منظور شام و ناهار یکی باشه خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مجبوری انقد بخوری ک بترکیخب جلوی خودتو نگه دار

از کجا میدونی جلوی خودمو نگه نمیدارم

همین زخم زبوناس ک آدمو نا امید میکنه...

من تلاش خودمو میکنم ولی دیگ خسته شدم دلم میخاد سریع تر لاغر شم 

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

همه اینارو میدونم ولی خسته شدم دلم میخاد خیلی سریع لاغر شم🥲💔

ببین من بارها سریع لاغر کردم و هر بار چاقتر از قبل شدم به خودت بقبولون تا مثلا ۲۰کیلو رو تا یکسال آینده کم‌ کنی و شروع کن کمتر بخوری و سالم بخوری اصلا به هیچیم‌ فکر نکن‌ میشه روتین زندگیت بعد انقدرم زود میگذره یهو میبینی کم کردی

این روش به نظرت خوبه که صبحانه آدم بخوره بعد ناهار دیگه نخوره بعد ساعت شیش یا هفت شام بخوره منظور شا ...

نههه هیچ وعده ای کم نکن در عوض نصف بشقاب بکن سبزیجات سبزی یا کاهو 

نصف دیگه برنج خورشت قاشق کوچیک بردار

اب زیاد بخور

قهوه بخور اشتها کم میکنه

قبل خوابم اهن بخور بخواب که گرسنه نشی 

این روش به نظرت خوبه که صبحانه آدم بخوره بعد ناهار دیگه نخوره بعد ساعت شیش یا هفت شام بخوره منظور شا ...

عالیه

اصلا قدیما وعده ناهار نبوده که بعدا مد شده

چربیای اضافه به خاطر سه وعده غذایی که می خوریم

من با همین روش لاغر کردم