2777
2789
از کجا میدونی جلوی خودمو نگه نمیدارمهمین زخم زبوناس ک آدمو نا امید میکنه...من تلاش خودمو میکنم ولی د ...

خودت تو عنوان نوشتی پرخوری

اول تکیفتو با خودت روشن کن بعد تاپیک بزن

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تغذیتو کم کن سالم خوری کن و پیاده روی

بخدا میدونم همه اینارووو تجربه ۳۰ کیلو کم کردنم دارم ولی دیگ خستممم ‌دلم میخاد سریع کم کنم

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

همیشه نمیشه روزه گرفت چون همینی که گفتم برام کار همیشگی که برام یه روتین میمونه

خب کم خوری قبل از اینکه سیر بشی عقب بکش تا گرسنه نشدی نخور و ابنکه دلیل چاقیه خیلی از ماها مثل خودم از سر بیکاری میخوریم نه از گرسنگی 

این یک اختلال روانی هست. حالا چاق باشی مگه چیه. آدم نرم که بهتر از آدم خشکه

مرسی 😂😂😂 اعتماد بنفسمو از دست دادم از وقتی چاق شدم تصور کن تو یک سال ۲۰ کیلو چاق شدم

عالیهاصلا قدیما وعده ناهار نبوده که بعدا مد شدهچربیای اضافه به خاطر سه وعده غذایی که می خوریممن با ه ...

کلا من با این روش میرم به خدا نه اذیت میشم نه هیچی همه چیم میخورم ولی نکتش اینه که کم میخورم کلا بشقاب من پیش دستی خیلی کوچولو 

رژیم فقط روزه گرفتن من روزا رو هیچی نمیخورم شام و ساعت ۸ کامل میخورم پلو گوشت مرغ حتی ماکارونی هر چقدرم بخورم  ۵۰۰ تا کالری بیشتر نمیشه بعدش دوباره چیزی نمیخورم تا شام بعدی کلی وزن کم کردم اینجوری 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

خب کم خوری قبل از اینکه سیر بشی عقب بکش تا گرسنه نشدی نخور و ابنکه دلیل چاقیه خیلی از ماها مثل خودم ...

اره مثلاً من بیشتر وقتی خونه تنهام یا می‌خوام تلویزیون نگاه کنم به طرز وحشتناک هوس تنقلات تخمه و این چیزا میکنم ولی جلوی خودمو میگیرم

من. این کارو خیلی سال میکردم خیلی. هم لاغر  بودم  هیچ بلایی هم سرم نیومد ولی از وقتی که ترک کردم. بشدت چاق شدم مشکل معده  یا. بیماری هم پیدا نکردم امیدوارم. بد اموزی نداشته باشه خخ

اللهم عجل لولیک الفرج
من کردم داشتم جون میدادمالبته دو سه بار با انگشت و قاشق کردم اوکی بود اما یه بار با آب نمک غلیظ امتح ...

😂زنده ایی؟ میگن نکن منصرفم کردن🥲🥺

ببین من بارها سریع لاغر کردم و هر بار چاقتر از قبل شدم به خودت بقبولون تا مثلا ۲۰کیلو رو تا یکسال آی ...

مرسی از دلداریت گلم چشم سعی خودمو میکنم مرسی🥺❤️