2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم خیلی گرفته زندگیو دوست ندارم هر کی وقیح تره پروتر و بی ادب تر باشه راحتر زندگی میکنه منه اسکل چقد چارچوب گذاشتم برا خودم پامو اونورتر نذاشتم ک مثلا مادر و پدرم منو بیشتر دوست داشته باشن ولی هیچ وقت ازشون نشنیدم ک چقد باهاشون راه اومدم و اذیت نکردمشون ...اصلا حالم بهم میخوره از این دنیا و زندگیم

خیال کردم هر جور باشم همسر ایندمم اونجوری میشه هر جور توقع داشته باشم ازش اونم اونجوری هست هر چقد مثلا برا جهیزیه به مادر پدرم راحتر بگیرمو همسرمم اذیت نکنم اونم اونجوری برخورد میکنه ولی در واقع چی شد خداشاهده برعکس شد ....منی ک نگاهمم کنترل میکنم بهم انگ هرزه زده شد هیج وقت پدرومادر از جهیزیه خیلی ساده و مختصری دادن راضی نشدن و حتی بعد سیسمونی ندادن و بعد همیشه جهیزیه ام گوشه حرف  مسخره کردنای شوهرمه و سیسمونی نگم ...سخت برام  بگم چقد از خودم متنفرم

من امشب شوهرم برام برای همیشه مرد دیگه از چشمم افتاد دیگه حالم ازش بهم میخوره

هیچ وقت روی هیکل مردا حساب باز نکن ...بابای من کلی ادعاش میشد ک خیلی خوبه و همه چی تمومه ...یه روز سر ی دعوای مسخره مادرمو بیرون کرد و مادر بیچاره ام با ی مشما لباس در خونه عروس رفته بود ک داماداش آتو دست نگیرن...خدا برا هیشکی نیاره این حجم از شرمندگی و درماندگی مادرمو ندیده بودم ...ولی همون روز دیدن اون صحنه برام عبرت شد

مردها همشون سر و ته یه کرواسن ما تو آپارتمان هستیم شوهر من هر روز من رو خفت میده امروز دیگه بهم میگفت ما به تو احتیاجی نداریم هر وقت خواستی گورت رو گم کن و برو میدونم زیر سرش بلند شده هر وقت نفر سوم میاد تو زندگیش واسه اینکه من قهر باشم و خیلی بهش زنگ نزنم تا راحت باشه هر روز جر و دعوا داره باهلم