2777
2789

کیا مثل منن و توی هر زمینه ای واقعا بی هنرن؟

از لحاظ اخلاقی صفر اعصاب و روان ندارم 

صبر و حوصله هم ندارم

به لحاظ اعتقادی میانه هستم و نه میتونم بگم اونوری نه اینوری روی هیچ کدوم نمیشه حساب باز کنی

به لحاظ هنری هم همین طور همه چیو وسط کار ول کردم و انگیزه ادامشو نداشتم آشپزی هم بس ک شوهرم بدغذاس دیگ دل و دماغ پخت و پز ندارم

بحث علمی هم چنگی ب دل نمیزنه

بحث شوهر داری دم دمی مزاج هستم ی روزایی خیلی مطیع و حرف گوش کن ی روزایی قاط میزنم‌ و طرفو با خاک یکسان میکنم....دوره های ماهیانه ام طولانیه ۱۰روز حداقل هست و دنبالش رفتم ب جایی نرسیدم

راستش من دوره کودکی تا جوونی جالبی نداشتم من دختر چهارم یه خانواده پسر دوست بودم و هیچ وقت حس نکردم دوستم دارن و برام ارزش قائل هستن...

نمیدونم این حال و روزمو چجوری درمان کنم؟

مشاورم صحبت کردم میگ عزت نفست پایین هست و باید دوره های گرونشو بگذرونم....

راهکار چی دارید؟

سخت میگیری بیخیال ..منم علاقم نمیدونم چیه عرچیم فکر کردم نفهمیوم ولش کن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید درست میگی وسواس فکری هم دارم و گیر میدم ب همه چی

منم عین توام یمدته دارم فلوکستین میخورم آی بیخیال شدم بخدا 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اخه چندین سال دارم عذاب میکشم توی برزخم

فکر مریضی میاره زیادفکر نکن

فکر مریضی میاره زیادفکر نکن

یه عمره فقط فکرم اینه چرا بدنیایی اومدم ک توی تمام مراحل ک نگاه میکنم میبینم از من خوششون نیومده چ پدر و مادرم چ همسرم و قطعا در آینده بچه هام ...توی دنیای من مهربونی و لطافت و عشق و علاقه جایی نداره....متاسفانه هیشکی دوس ندارم یعنی بلد نیستم اصلا دوست داشتن چجوریه و کسی ک دوست داره چیکارا میکنه میدونم ولی ندیدم اصلا

یه عمره فقط فکرم اینه چرا بدنیایی اومدم ک توی تمام مراحل ک نگاه میکنم میبینم از من خوششون نیومده چ پ ...

عزیزدلمم.. حق میدم بهت  بنظرت چاره چیع هرکدوم یسری گرفتاری داریم با یه غمی بزرگ شدیم وسرکردیم  واس همون میگم ا

تاالان ک گذشت ازاین ب بعدم میگذره

یه عمره فقط فکرم اینه چرا بدنیایی اومدم ک توی تمام مراحل ک نگاه میکنم میبینم از من خوششون نیومده چ پ ...

از نظر اعتقادی چه سؤالاتی در ذهنتون هست؟ بتونم کمک کنم خوشحال میشم. از نظر مهربانی و محبت هم نیاز همه هست همه نیاز دارن هم بقیه رو دوست داشته باشن هم بقیه دوستشون داشته باشن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
از نظر اعتقادی چه سؤالاتی در ذهنتون هست؟ بتونم کمک کنم خوشحال میشم. از نظر مهربانی و محبت هم نیاز هم ...

فقط سوالم اینکه چرا هیشکی منو نخواسته و دوسم نداشته والا بخدا آدم مطیع و کم توقعیم برا کوچیکترین چیزایی ک میخرن تشکر میکنم و ذوق میکنم شوهرم ک باید منو بخواد دلش پیشم نیس خیلی وقته اصلا سمتم نمیاد دلم گرفته خیلی وقته مثلا چن سال...

اگه دوره های روان درمانی برات گرون ه..کتاب بخون..معحزه میکنه برات..نه هر کتابی البته.. تحصیلاتت چیه عزیزم... و حتما یه کاری و دل مشغولی هدفمند ولی برای دل خودت تو خونه شروع کن..بسته به علاقت... مثلا کیک پزی..نقاشی..  خیاطی.. هر کار که یکم علاقه داری رو انتخاب کن و خودت رو توش قوی تر کن و مثل یه بدنامه واجب بذار تو کارهای روزمرت... اموزش هاش از نت بگیر و توش ماهر شو... خودش بهترین مرهم و درمان دل خسته ت ه.. حتی شده صرفا پخت تنها یه مدل کیک... که توی همون حرفه ای شی.. همه جا با اون کیک خوشمزه بشناسنت... 

آمین‌شود‌،هرآنچه‌میپنداری…