2777
2789
من ی شب با شوهرم دعوام شد جدا ازش خوابیدم. صبح ک پاشدم رفتم تو گوشیم سرگرم بودم رفتم تو گالری دیدم ح ...

جنه عکاس بوده

جالب بود

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا دوبار جن دیدم و یکبار تو عکس خودم نشون داد خودشو و یکبار تو آیینه بالکن حس خیلی عجیب و ترسناکیه می ترسی می خوایی فرار کنی ولی نمی تونی و همینطور بهش رل میزنی از ترس مو به تنم سیخ شد کسایی ک جن دیدن فکر کنم بتونن درکم کنن اگر بهش فکر نکنم نمیبینم ولی اگ فکر کنم اذیتم میکنه

من کلا دوبار جن دیدم و یکبار تو عکس خودم نشون داد خودشو و یکبار تو آیینه بالکن حس خیلی عجیب و ترسناک ...

منم یه بار یه پیرزن که موهاش گوجه ی بود ولخت بود با مه مه های آویزون رو سرم دیدم هرچه پلک میزدم بره نرفت...

آخرش گفتم بسم الله رفت

تن وبدنم به شدت سنگین وسرد شده بود

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

وایی خیلی بده من یه دختره جوان با موهای مشکی سیخ شده و چشمای از حدقه بیرون زده دیدم ک خون از رو سر و صورتش می‌چکید و تو چشمام زل زده بود و نمیتونستم کاری کنم تا خودش رفت

چیشدمگه

روستایش تخلیه کرده بودن وقتی ما رسیدم خیلی مخوف بود سنگین بود باهم از همچی بی خبر رفیتم می کشتیم باسن زدن توسر شوهرم بعد یه صدای آمد گفت از جا برین بعد که رفتیم بهمون گفت اونجا تسخیر شداست خدا خیلی بهتون رحم کرده 

روستایش تخلیه کرده بودن وقتی ما رسیدم خیلی مخوف بود سنگین بود باهم از همچی بی خبر رفیتم می کشتیم باس ...

سر شوهرم پر خون شده بودخدا می دونه چطوری خودمون به جاده اصلی رسونیدم 

جنه عکاس بودهجالب بود

نمیدونم واقعا. اخه گوشیمم جوری نیست ک خود ب خود بره رو تایمر و عکس بگیره. واز شوهرمم مطمئنم ک این کارو نکرده

ب هر حال ی اتفاقی بود ک مدتی ذهنم درگیرش بود

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...