2777
2789
عنوان

بیاین از سوتیاتون بگین دلمون وا شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 77 پست

من یبار رفته بودم بیرون رسیدم به یه مغازه داشتم جنسای جلو مغازه رو نگاه میکردم فروشنده هم داشت ناهار میخورد فروشنده گفت بفرمایید منظورش این بود چی میخوای منم حواسم نبود گفتم نه خیلی ممنون نوش جون 😅😅😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولین باری که رفتم آزمایش خون بدم برای بارداری خانمه. گفت برو تو اتاق آماده شو تا بیام منم هیچوقت قبلش ندیده بودم چجوری میگیرن یه تخت بود تو اتاق رفتم خوابیدم و شلوارم رو کمی دادم پایین فکر کردم مثل آمپوله از پا میگیرن نگو زمستون بود منظورش اینه کاپشنم رو دربیارم تا آستینم بره بالا ....افتضاح تر اینه که به روم نیورد منم رفتم بیرون به شوهرم و داداشم گفتم چرا از پام نگرفت گفت از دستت میگیرم بعدش شد سوژه تا دختر دنیا اومد هی یادم مینداختن

من یبار رفته بودم بیرون رسیدم به یه مغازه داشتم جنسای جلو مغازه رو نگاه میکردم فروشنده هم داشت ناهار ...

😂😂من یه بار از مانکن قیمت پرسیده بودم😕😕

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
از بس مهمونم گفت ببخشید با بچه کوچیک اذیت شدی و من مرتب میگفتم نه بابا، نه اصلا ...  موقع خداحا ...

اینقد تعارف میکننا ادم هول میکنه😊😊

یه بار دل درد داشتم بعد مشکوک به اپاندیس بود رفته بودم دکتر بعد منو فرستادن پیش دکتر مامایی گفتن شاید اپاندیس نباشه بعد من تاحالا دکتر زنان و مامایی نرفته بودم فک کردم الان این میخواد چیکار کنه دکتره گفت بخواب رو تخت معاینه ت کنم حالا منم گریه میکردم میگفتم نهههه نمیخوام چیزی نیس😂😂بعد دکتره یهو داد زد گفت بخواب میخوام شکمتو معاینه کنم😂اومدم خودمو جمع کنم با گریه گفتم بااشه درررد دارم واای😂😂حالا تا دودیقه پیش میگفتم چیزی نیس خوبم😅

عروسی برادر زنداییم بود منم اون موقع مجرد بودم  موقع خداحافظی مادر زنداییم بهم گفت ایشالا جبران کنیم 😉 منم یهو هول شدم با نیش باز گفتم ایشالا 😀

مامان زنداییم 😁😁😁

من 😰😰😰

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

بچها ی بارم دوران دبیرستان داشتم میومدم خون توی خیابون شلوغ ک اونطرش پاسگاه وپرسرباز وفاصله چن قدیم ی مغازه وپرادم کلن توی میدون خیلی شلوغ پرماشین وادم  این چیزای فلزی هس توبعضی جاها راه راه نمیدونم برافاظلابه چیه پام رف روش سر خوردم ی پارم رفت تو گیرکرد اصن نمیدونم چجوری جاشد بخدا پام تکون نمیخوردم دوستام ازخنده پهن شده بودن رواسفالت اصن مردم معجزه شدپام دراومد

منم اولین باری که رفتم آزمایش خون بدم برای بارداری خانمه. گفت برو تو اتاق آماده شو تا بیام منم هیچوق ...

😂😂جلو شوهر که آدم سوتی بده دیگه ول کنم نیستن

😂😂من یه بار از مانکن قیمت پرسیده بودم😕😕

خخخ اون اولا که مانکن تازه میزاشتن جلو مغازه منم ازین سوتیا دادم یبارم به مانکنه گفتم آقا ببخشید بیا اینور میخواستم ویترینو ببینم  😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار