2777
2789
عنوان

بیاین از سوتیاتون بگین دلمون وا شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 77 پست

رفته بودم خونه مادرشوهر مهمونی،ازاونجایی ک تازه عروس هستم، یکی از فامیلاشون ک فوق العاده باکلاسه 😪،بهم گفت پیتزاجون چراتشریف نیاوردین منزل ما خوشحال میشیم؟؟،،،،،

درجوابش گفتم ان‌شاءالله تشریف میاریم😭😭😵😣😣وااای حتی خانوم بغل دستیش برگشت بهم اینجوری نیگاکرد😒،،،باخودشون میگن چه عروس خودشیفته ای هم هست😂😂😂😂 تااخرمجلس بهم لبخند ملیح می‌زد

اون لحظه هیچی به زبونم نیومد😑😑 خداهیچکس رواینجوری خجل نکن😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

رفتم معاینه چشم دکتر گفت چونتو بزار اینجا( لبه دستگاه )نمیدونم چجوری شنیدم فکر کردم میگه پلکتو بزار منم پلکمو گذاشتم با زحمت آبروم رفت .😂😂😂😖😖😖

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بگم رفتم دکتر توحال خودم نبودم دکتر برامعاینه بی مقدمه دستشوکرد تولباسم ی لحظه هنگ کردم دکترم ججون بود گف درازبکش روتخت گفتم باش فقط من مانتومو درنمیارما😯😯😯😑😑😑😑

رفتم معاینه چشم دکتر گفت چونتو بزار اینجا( لبه دستگاه )نمیدونم چجوری شنیدم فکر کردم میگه پلکتو بزار ...

سوتیای پزشکی خیلی زیاده 😂😂خب آدم بلد نیست

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
من بگم رفتم دکتر توحال خودم نبودم دکتر برامعاینه بی مقدمه دستشوکرد تولباسم ی لحظه هنگ کردم دکترم ججو ...

چیزی نگفت دکتر؟
😂😂😂

رفته بودم خونه مادرشوهر مهمونی،ازاونجایی ک تازه عروس هستم، یکی از فامیلاشون ک فوق العاده باکلاسه 😪، ...

😂😂😂خدا نکشتت دختر

وای اینکه خوبه،گفتی ازمایشگاه یه بار رفته بودم ازمایش بدم حالم بد بود خیلی بددد،ازمایش ادرار بود خو ...

میگفتی مگه گفتم بفرما جیش ؟

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یکی از بدترین سوتی هام تو دوران عقد با شوهرم رفته بودم خرید کفش پاشنه دار پوشیده بودم پله ها هم لیز بودن یهویی حدود. ده تا پله رو با با سن اومدم پایین😣خیلی خجالت کشیدم😩بعدشم شوهرم اومد جمعم کنه گفت چیزیت نشد که عزیزم با حرص بهش گفتم برو بابا😂😂😂گفت مگه تقصیر من بود😂😂😂

حال این یکی خیلی ضایع هست😖😖😖😖خونه مادرشوهرم همه جمع بودیم پسر بچه جاریم شلوار راحتیش دوتا بند از جلو آویزون بود برادرشوهرم هی سربه سرش میزاشت میگفت مگه دختری این دوتا بند چیه آویزونه دخترا شلواراشون بند داره فلان .اومد که پیش من گرفتم بند شلوارشو بافتم شد یدونه بند آویزون از جلو شلوارش .راهیش کردم گفتم حالا یدونه آویزونه حالابگو  شبیه پسرا شدم؟😨😨😨😨 به لحظه فهمیدم چی گفتم وجملم چی شد فکر کنم نشنیدن یعنی خدا کنه 😖😖😖😖😳😳😳😳😳😳

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 

از بس مهمونم گفت ببخشید با بچه کوچیک اذیت شدی و من مرتب میگفتم نه بابا، نه اصلا ...  موقع خداحافظی گفت : خداحافظ خوشحال شدیم و اینا  منم گفتم نه بابا اصلااااا

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
یکی از بدترین سوتی هام تو دوران عقد با شوهرم رفته بودم خرید کفش پاشنه دار پوشیده بودم پله ها هم لیز ...

من تو دانشگاه جلو هزارتا پسر با ب ا س ن اومدم پایین همه دلشونو گرفته بودن از خنده😂😂