2777
2789
عنوان

بیاین از سوتیاتون بگین دلمون وا شه

1249 بازدید | 77 پست

اولی خودم

رفتم ازمایش گلوکز بدم اون پودرو بهم دادن بعد کفته بودن توش آب بریز من نشنبده بودم داشتم قاشق قاشق پودررو میخوردم مسعول آزمایشگاه اینقد خندیده بود نمیتونست خون بگیره

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تاپیک چن صدصفحه ای داریم درموردسوتیها

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

وای اینکه خوبه،گفتی ازمایشگاه

یه بار رفته بودم ازمایش بدم حالم بد بود خیلی بددد،ازمایش ادرار بود خواستم تحویل بدم ادرارو به مرده که نمونه هارو تحویل میگرفت،لیوانو گرفتم طرفش اشتباهی گفتم بفرمایید 😂😂😂😂مرده انقد عصبانی شد گفت خانوم درست صحبت کن بفرمایید چیه

یعنی مردم از خجالت

واسه من خودشون گلوکز حل کردن دادن بهم     خیلی چقدر شیرینه دل آدم‌میزنه

وای کلی خجلت کشیدم اصلا شیرینیشو نفهمیدم فقط میخاستم در برم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

مایکرو ویو تازه رایج شده بود ما تو خونه که نداشتیم تو یه قسمت تو دانشکده گذاشته بودن بچه ها غذاشونو گرم کنن 

من یه بار با ظرف فلزی غذا برده بودم همینجوری گذاشتم توش بعد دیدم داره جرقه میزنه فقط چند قدم دور شدم و از اونجایی که فکر میکردم درش قبل اتمام زمان باز نمیشه واستادم جرقه زدنشو نگاه کردم تا زمان تموم بشه 😂

مایکرو ویو تازه رایج شده بود ما تو خونه که نداشتیم تو یه قسمت تو دانشکده گذاشته بودن بچه ها غذاشونو ...

منم يه بار قوطي كنسرو گذاشتم داخل مايكرويو... خيلي بد شد... جرقه و تركيدن و...