2777
2789
عنوان

کسی با pgd باردار شده

146 بازدید | 10 پست

انقد شنیدم که این روش خوب نیس ناامید شدم

بچها اگه خودتون یا اطرافیانتون با این روش باردار شدین بگید که کجا و کدوم مرکز رفتن ❤️

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

کسی نبود؟؟ 🥲

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما یه گروه تلگرامی داریم خانمایی که توی مسیر pgd هسنن یا مشکل ژنتیک دارن و...اگه خواستید درخواست بدی ...

اددم کن گلم

درخواست دوستی دادم قبول کنید لینک بدم

قبول کردم

عزیزم منم ادد کن منم مشکل زوج مینوریم ک میخوام ،در مورد PGD, بدونم مرسی گلم

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈