2777
2789
عنوان

😞 چیکار کنم من با این

105 بازدید | 13 پست

با شوهرم لج کردم سر یه قضیه گفتم چون تو این کارو نکردی منم انجام نمیدم بعد الان تو رخت خواب پشتشو کرده به من یه بالشتم زده زیر بغلش سرشم برده زیر پتو و خوابیده انگار انگار منی هم وجود دارم

در صورتی که قضیه هم هیچی نبود چون اول به حرفم توجه نکرد خواستم بهش بفهمونم که آدم وقتی با یکی حرف میزنه باید گوش بدی واسع دیوار که توضیح که نمیده بعد که من همینکار با خودش کردم اینجوری کرد

من چیکار کنم با این موجود

بیشتر اوقات همینه اوضاعمون یا اون قهره یا من

وقت خوش خوشان خودش خوبه بعد که دیگه میخواد توجه و مهر و محبت به آدم کنه عین یه بی روح با آدم برخورد میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینجوری که بهت پشت کرده یه لکد بهش بزن . بگو توخواب داشتم فوتبال بازی میکرد م یهو شوت زدم

جرئت نمیکنم میترسم پاشه داد و بیداد کنه وگرنه اینقدر رو مخمه که میخوام سرشو بکنم مردک 

ععهچه بد چرا؟!

مرده ی متحرک

مرد بی عاطفه احساس هربار بری سمتش میگه خستم بلند نمیشه میگی ماساژ بده میگه دستم درد میکنه 

جالبه بدونی این ماه دوسال ازدواجیم

میگه لاغر کن درحالیکه اندامم خوبه 

خودش مثل چوب کبریته

خیلی گدا بازی درمیاره 

مثل لششششششش میمونه

دوسش داری یا نه؟

الان دیگه نه 

عذرشو خواستم بره خونه باباش تا کارام شروع کنم

خیلی راحت ترکم میکنه بااینکه میدونه چقد ادم دور ورم هستن و قصد رفاقت باهام دارن اما بازم کوتاهی میکنه

جالبع بدونی این دو سال هر روزشو بهش گفتم بهم محبت کن برام چیزی کم نزار

الان دیگه نه عذرشو خواستم بره خونه باباش تا کارام شروع کنمخیلی راحت ترکم میکنه بااینکه میدونه چقد اد ...

خیلی بده واقعا درکت میکنم عزیزم 

انشالله خدا واست درست کنه 

ولی به نظرم زندگیتو خراب نکن اگه آدم درست بشوی هست درستش کن خودت ، منم عین توام بعضی وقتا دیگه از همه چیز حالم بهم میخوره حتی از شوهرم آنقدر که بد تا میکنه با خودم میگم مگه آدم یه دل که بیشتر نداره و این همه غصه،  ولی مامانم باز میگه زندگیتو واسه هیج و پوچ خراب نکن میگه باید صبر کنی و خودت درست کنی میگه منم سختی زیادتر از تو کشیدم ولی دم نزدم 

خیلی بده واقعا درکت میکنم عزیزم انشالله خدا واست درست کنه ولی به نظرم زندگیتو خراب نکن اگه آدم درست ...

در حسرت یه نوازش یه کادوی مناسبتی یه پیام خشک خالی یه زنگ ....

چیو باید بسازم گلم 

تا یکسال هیچی برا خونه نخرید میگفت قسط دارم بدهکارم 

در حسرت یه نوازش یه کادوی مناسبتی یه پیام خشک خالی یه زنگ ....چیو باید بسازم گلم تا یکسال هیچی برا خ ...

منم عین تو ام به خدا چند روز پیش روز زن اصلا نه تبریک گفت نه کادویی خرید که من حتی به خدا با تبریک راضی بودم ولی نگفت وایستاد روز بعد گفت به مامانم که میگم میگه این‌چیزا خوشبختی نمیاره واست به زندگیت بچسب 

هر چی میگم آخه اینجوریه و فلانه میگه درست میشه

این شوهر منم مودیه هر روز یه مودی داره یه روز واست سنگ تموم میزاره اینقدر بهت محبت میکنه یه روز بازانگار میبره بالا محکم میکوبدت به زمین با حرفاش و کاراش