خواب دیدم میخوام یه متنی رو بخونم که بالای صفحه اش به نام خدا نوشته اما قبل از اینکه من شروع کنم به خوندن یه صدای بلند مردونه فقط اون قسمتی که به نام خدا نوشته بود را با یه لحن بد و ترسناکی به صورت کشیده خوند.
خیلی ترسیدم نصفه شب از خواب بیدار شدم و دیگه خوابم نبرد هنوزم اون صدای ترسناک خوب یادمه از صداش نوعی نفرت حس می کردم که این بیشتر حالمو بد میکرد 🥲 برای مامانم تعریف کردم گفت اون صدای شیطان بود
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه شیطان برای چی باید به نام خدا بگه ؟😐😐بسم الله بگی شیطون میره
اون که جن بود😂
چه میدونم لحنش ترسناک بود هر چی که بود
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
هر روز سوره بقره رو گوش بده منم اون صدای وحشتناک رو تو خواب شنیدم ولی چیزی نمیخوندم فقط خرناس میکشی ...
عزیزم فقط یه بار خواب دیدم دیگه برام تکرار نشده این روزا یکم فکرم بخاطر مشکلات درگیره شاید خوابم بخاطر همین پریشانی ذهنم باشه