اینکه چقدر حرفامو قبول داشته باشید به دید و طرز فکر خودتون بستگی داره اما وظیفه میبینم اینو بگم احتمالا واسه شما یا اطرافیانتون هم تو این کانالای تلگرامی و یا صیغه یابی عضوتون کردن و مشاهده کردید که متاسفانه چجوری زنان رو مثل کالا عرضه میکنن و بعضا مجوز هم دارن اما من واقعا تو کتم نمیره چی میشه یه زن که میتونه به جایگاه مقدس مادری برسه خودشو قانع میکنه تن فروشی کنه و این هیچ فرقی با هرزگی نداره حتی اگه اسلام قبولش کرده باشه با نهایت احترام رد میکنم چون دیدم که چند خانواده پاشیده و نابرابری شدیدی ایجاد شده از این لحاظ که زن در این شرایط که همسرش کسیو صیغه کرده باشه دادگاه حق طلاق نمیده و این یه ناامنی برای ازدواج دخترا فراهم کرده با استرس اینکه نکنه بره خیانت کنه و ....
فقر ، بدبختی یک زن بیوه یا بد سرپرست یا یک دختر فقیر از کجا بیاره خرج زندگیشو ول الا درس خونده ها و کارمنداش تو خرج زندگیشون موندن تقصیر دولته من آدم میشناسم برای خودش ابرو داشت دستش به دهنش میرسید ولی با دلار ۸۰ هزاری با این تورم و بدبختی مجبور شده حداقل دزدی نمیکنه اگر تو اون دنیا عدالتی هست به نظرم خدا سخت نمیگیره بنده ها ش که باعث این وضع شدن باید جواب بدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.