الهی بحق امام حسین همچین مردایی لاخاک برن الهی پدر مادرشون پر پر بشه که نشستن سگشونا تربیت کنن...
9 سال خبر مرگم ازدواج کردم که الهی زبونم لال میشد الهی همون روز میمردم..و بله نمیدادم...
قبلش 2 ماه بود میمد خرم میکرد یا خونواده عوضیش میمدن اخرم پدرم راصی شد ولی ب والله ب والله همون روز عقد همون ساعت میخاسم بگم نه ولی ترسیدم..هیچیش بهم نمیخوزد هیچی..اینقدررررر دروغگو دروغگوعه خدا الهی ازش نگذره..دوران عقدما که گذاشت پا حرف حرف کشی و همس میمد زر میزد کی گفت تو گفتی..بعد عروسی کتک همون شب عروسی کتک زد زد زد ک مردم کاش رفته بودم خونمون ولی همش میترسیدم همش تهذیدم میکرذ الهیخیر نبینه
جلو خونوادش مثل موش کمتر موش خونه ک بیاد میزنه میشکنه داد میزنه بخدا روانی تا بهش میگم چرا اینقذر دروغ میبافه ک خوذمم فکر میکنم اینطورم..تهدید کردم میرم ب مونودم میگم رفته حاو حلو اینقذر دروغ دلنگ بهشون کفته الهی خیر نبینه..فقط تا مریض میشه قکر میکنن میخاد سقط بشه باهام خوبه که بهش برسم نمیره..
اینقدر روانی چون کاپشنش افتاد بود رو زمین اینقدر دیشب سیلی کششششم کرد الهی خیر نبینه بعد امدم برم خونمون هی تو ماشین یهو میزد رو ترمز منم پرت میشدم ناغافل تو شیشه قلبم داره کنده میشه بعد منا برگردوند خونه و تو ماشین اینقدر زدم و سرما کوفت رو داشبورد انداختم پایینا رف...
شاید بگید بروو ...ولی من بخاطر پدر مادرم همچیا تحمل میکتم چون اونا خیلی دربدرن😭
اینقدر از خدا میخام ی مرضی بگیره...اینقدر اه میکشم..
ولی وقتیم ی طورش میشه میکه از وجود نکبت توعه..اینقدر روغگوعه..دیشب بهم مبگه کاش ج ن ده و خراب بودی اونا لیاقتشون بهتز توعه.....