uxiero مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 542 عنوان ارایشگر رید تو موهام زنیکه یه راه بدید سریع مو بلند بشهههههه 292 بازدید | 7 پست بهش گفتم هم یکم کوتاه کنه هم یکمی خُرد بزنه ( وولف کات )یجوری ریده توش و تااا پایین گوشم کوتاه کرده که دلم میخواد بمیرم موهامم دیر رشد میکنه موهام قبلا خیلی خوشگل بود چرا همچین غلطی کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه 1403/10/07 | 20:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورامی عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 1725 هیر ویت برای مو خیلی خوبه بخور عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی …
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49249 فولیک اسید کمک میکنه زود رشد کنه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
پنجه_افتاب عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 3136 پیاز رنده شده بو میگیره ولی جوابه حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨
nirvana1515 عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 435 اشکال نداره رشد میکنه عزیزم ناراحت نباش من از گل ختمی و سبوس برنج استفاده کردم خیلی خوب بود منم کوتاه کرده بودم
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30450 دقیقا دیروز یه ریل دیدم تو اینستا که یکی دقیقا همین مدل وولف کات رو می خواست و آرایشگر یه چیز فاجعه بار درآورده بوداینم مورد دومنتیجه اخلاقی: وولف کات رو ناموسا نمی تونن ارایشگرا😂 I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
uxiero مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 542 دقیقا دیروز یه ریل دیدم تو اینستا که یکی دقیقا همین مدل وولف کات رو می خواست و آرایشگر یه چیز فاجعه ... منم دیدمش تو اینستا :)اره دقیقا ارایشگره خودشم میدونست ریده هی میخواست جمعش کنه😭😭😭😭 آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه