2777
2789
عنوان

عشق یعنی چی چرا یادم نمیره

178 بازدید | 34 پست

۴ یا ۵ سال پیش تو اوایل بلوغ و نوجوانی عاشق فامیل شدم ولی اونقدر تحقیق کردم ک به خودم بقبولونم ک مربوط به هورمون و سنم هس ولی باگذشت چند سال که الان ۱۶ سالمه بازم فراموشش نکردم با شنیدن هر چیزی ک به اون مربوط باشه قلبم مث روزای اول تو دهنم میاد و چ احمقانه تو خیابون ک راه میرم آرزو میکنم ببینمش و چرا خدا همون روز صدامو میشنوه و تو اتوبوس وقتی گذرا سر میگردونم چهره آشنایی به چشمم میاد که هر از چند گاهی برمیگرده و از دیدن من تعجب میکنه ولی من جوری رفتار میکنم ک انگار ندیدمش....از این حالت های خودم حالم بهم میخوره  چرا حس میکنم اونم ب من حس داره اونم وقتی ک شاید چند ماه یبار میبنمش و چرا عقلم میگه نباید عشق دوطرفه بشه و چرا دلم ذوق میکنه... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

سنت بازم کمه همونجور تحمل کن تا برسی ب ۱۹ ۲۰  

اگر باز پابرجا بود میشه گفت عشقه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثله توام

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نمیدونم خودمم دیگه خودم رو نمیشناسم نمیشه گفت فراموش کردم و یجورایی عادت کردم خودم هم موافقم ک صبر کنم ولی میترسم قبل از اینکه سر عقل بیام گند بزنم ب زندگیم به آرزوهای بزرگم به روپوش پزشکی وحالا که فقط ۳ سال تا رسیدن به آرزوم  فاصله دارم چرا دوباره رفتم تو فکرش؟

عزیز دلم🫂

خوشبختانه یا متاسفانه تا19-20هم درگیرش خواهی بود

البته ممکنه یمدت بهش فکر نکنی بعد چند وقت،ولی مثل آتیش زیر خاکستر میمونه که یهو شعله میگیره

امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیاد🤍

۲۰ ساله دچارشم 😥

چن سالته 

دیگه 🥲🥲🥲

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نمیدونم خودمم دیگه خودم رو نمیشناسم نمیشه گفت فراموش کردم و یجورایی عادت کردم خودم هم موافقم ک صبر ک ...

خیلی مراقب باش

ولی خیلی سخته💔

ضمنا 3سال هم بشرط استفاده درست کم نیست🤍

تاپیک اخرمنو بخونی میفهمی چی میگم

عزیز دلم🫂خوشبختانه یا متاسفانه تا19-20هم درگیرش خواهی بودالبته ممکنه یمدت بهش فکر نکنی بعد چند وقت، ...

دقیقا نمیدونستم چطور توصیف کنم ولی دقیق همینی ک شما گفتید چند وقت خاکش میکنی ولی موقع حساس دوباره میاد تو فکر و ذکر و اون موقع هس ک حتی خوابش رو هم میبینی.‌.

دقیقا نمیدونستم چطور توصیف کنم ولی دقیق همینی ک شما گفتید چند وقت خاکش میکنی ولی موقع حساس دوباره می ...

اوهووم درسته 

تو واقعا عاشق شدی

کاملا تجربه دارم و میفهمم

عشق بچگی که از یاد آدم نمیره🫠