2777
2789
عنوان

کیا گربه دارن

47 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من دوس دارم گربه داشته باشم

دوتا بچه دارم اونا هم حیوون دوس دارن

کسایی که گربه دارن میشه راهنمایی کنید

نگهداریش سخته؟

چه چیزایی نیاز داره

کناربچه ها اذیتشون نمیکنه؟

سگ داشتم ولی حس میکنم گربه تمیزتر و بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه میکروب داره برا بچه ها ضرر داره ممکنه موی گربه وارد غذا و بدنشون بشهچرا پرنده نمیگیری

پرنده مرغ عشق داشتم 

اصلا خوشم نیومد

یه حیوونی میخام که بتونیم بغلش کنیم باهاش بازی کنیم 

من یک‌ماهه گربه دارم الان سه ماهشه

اگه بچتون زیر پنج ساله شاید بهتر باشه نگیرین تا بچه ها بزرگ شن چون گربه ما فوق‌العاده شیطونه و برای بازی گاز میگیره (با فشار کم )یا چنگ میزند(ناخن هاشو باید مرتب کوتاه کنید)

تا وقتی بالغ بشن این شیطنت هاشون ادامه داره (شاید گربه بالغ بگیرین براتون مناسب باشه) نگه داریش هم دردسر زیادی ندارد چون غریضی جایی جز خاک مخصوص دستشویی نمیکنن و آموزش نمی‌خواد

فقط اگه تو خونتون گربه داشته باشید نمیتوانید وسایل تزیینی و مجسمه های گرون قیمت داشته باشید چون هرجا که فکرشو کنین میپره حتی روی تلویزیون 

و کلا هم به نظرم برای کسی که بچه داره توله سگ مناسب تره چون رابطه بهتری با بچه ها دارن حتی بچه های کوچیک ولی خب نگهداری اون به مراتب از گربه سخت تره 

من یک‌ماهه گربه دارم الان سه ماهشهاگه بچتون زیر پنج ساله شاید بهتر باشه نگیرین تا بچه ها بزرگ شن چون ...

مرسی عزیزم 

سگ داشتیم ولی ردش کردم رفت احساس میکردم کثیفه دوس نداشتم بیاد. تو خونه ولی گربه رو دوس دارم 

بچه هام یکیش دوسالس یکیش پنج ساله 

ترسم بیشتر اینه که نکنه پسر کوچیمو چنگ بزنه تو. صورت و. ایناش

مرسی عزیزم سگ داشتیم ولی ردش کردم رفت احساس میکردم کثیفه دوس نداشتم بیاد. تو خونه ولی گربه رو دوس دا ...

ترستون بجاست چون میزنه برای بچه دوساله بچه گربه خوب نیست گربه بزرگ از قبل داشتید بهتر بود