__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 عنوان اینجا کسی بخاطر تپش قلب قرص استفاده میکنه 355 بازدید | 21 پست علائمتون چیه؟و اینکه میگن باید رگ اضافه بسوزونی مربوط به همین میشه یا فرق میکنه هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه 1403/10/07 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lili_rose عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 4148 من تپش داشتم ولی بخاطر استرس بود و قرص متورال میخوردم پرائول بهترهمتورال من خوردم دکتر دعوام کرد
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 5783 پرائول بهترهمتورال من خوردم دکتر دعوام کرد چندروز خوردم دیگه نخوردم
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 من تپش داشتم ولی بخاطر استرس بود و قرص متورال میخوردم منم متوپرولول میخورم همون متورال ولی زمانی که یه روز قرص نمیخورم ضربان قلبم خیلی بالا میره وفشارمم بالا میره در صورتی ک من اصن قبلش سابقه فشار نداشتمشمام همینجورین؟ هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
رابین_هودم عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 370 من تپش داشتم ولی بخاطر استرس بود و قرص متورال میخوردم متورال مال اون نیست ک😕😐
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 من کنکور مصرف میکنم شمام یه روز قرص نمیخورین ضربان قلبتون بالا میره؟من امروز ۲ ساعت دیرتر خوردم یه دفعه ضربانم رفت بالاشما چند وقت استفاده میکنین هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
نالنگی عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1163 شمام یه روز قرص نمیخورین ضربان قلبتون بالا میره؟من امروز ۲ ساعت دیرتر خوردم یه دفعه ضربانم رفت بالا ... اره سردرد و چشم درد هم میشم یکسالی میشه شما چی
نالنگی عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1163 شمام یه روز قرص نمیخورین ضربان قلبتون بالا میره؟من امروز ۲ ساعت دیرتر خوردم یه دفعه ضربانم رفت بالا ... شما کنکور چند مصرف میکنی؟
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 اره سردرد و چشم درد هم میشم یکسالی میشه شما چی من ۶ ماهه روزی یدونه میخورین؟من قبلا روزی دوتا میخوردممیخام قطعش کنم بنظرت دکتر قطع نمیکنه خسته شدم از این قرصه ، حس میکنم پروپرانول خیلی بهتره هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 5783 منم متوپرولول میخورم همون متورال ولی زمانی که یه روز قرص نمیخورم ضربان قلبم خیلی بالا میره وفشارمم ... من یه دوره بخاطر مشکلات زندگیم خیلی استرس و اعصاب خوردی داشتم نصف شب یهو از تپش قلب از خواب بیدارمیشدم و اینقدر تپش قلبم شدید بود حس میکردم داره در میاد بیرون از من دائم نبود بخاطر همین خودم قرصو ول کردم و نخوردم
نالنگی عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1163 من ۶ ماهه روزی یدونه میخورین؟من قبلا روزی دوتا میخوردممیخام قطعش کنم بنظرت دکتر قطع نمیکنه خسته شدم ... ارهخودسرانه قطع نکنین خیلی عوارض داره
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 شما کنکور چند مصرف میکنی؟ من متوپرولول میخورم یا همون متورال هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه