2777
2789
الانم میخوابونم اما هی بیدارمیشه منم میارمش پذیرایی خستش کنم دیگه یکسره حداقل5ساعت بخوابه

عزیزم نیار تو روشنایی همونطوری شیر بده و آرامش کن بخوابه. بعدم بچه بعد از پنج شش ماه بیشتر و راحت تر میخوابه

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوس دارم پسر باشه ولی باز هرچی خدا بخواد دختر بهتره ولی خب مردا دوس دارن پشتشون ب پسر گرم باشه

مردا دوس دارن پسر داشته باشن که زنشونو بسپارن بهش

باهاش استخر برن ورزش برن تفریح برن

آی یو آی کن اگه حتما پسر میخوای 

عزیزم نیار تو روشنایی همونطوری شیر بده و آرامش کن بخوابه. بعدم بچه بعد از پنج شش ماه بیشتر و راحت تر ...

عزیزم راست میگه اشتباهت اینه که جابجاش میکنی همونجا بهش شیر بده که باز خواب بره

گفتم که بچم  تب داره نشستم تا تبش قطع بشه

عریزممم ندیدم.. چقد بچه ها تب مبکنن این روزا😢😢😢

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
آی یو آی چطوری؟؟ هزینه س چقدره

اگه هردوسالم باشین بار اول بگیره هزینه بدون تعیین جنسیت ۳۰۰-۴۰۰ با تعیین جنسیت ۶۰۰-۷۰۰یا کمتر

ارزششو داره 

فک کنم باید برین مراکز ناباروری یا آزمایشگاه های معتبر

اگه هردوسالم باشین بار اول بگیره هزینه بدون تعیین جنسیت ۳۰۰-۴۰۰ با تعیین جنسیت ۶۰۰-۷۰۰یا کمتر ...

دوس دارم خدا خودش بده

چند ماه پیش رفتم رژیم غذایی و تعیین جنسیت سونو دادم نزدیک پونصد خرج کردم آخر ولش کردم. گفتم بذار خدا هرچی میخواد همونو بده

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون
دوس دارم خدا خودش بده چند ماه پیش رفتم رژیم غذایی و تعیین جنسیت سونو دادم نزدیک پونصد خرج کردم آخر ...

پس اگه خیلی اصراری ندازی پسپار به خدا

انشاالله همونی بشه که می خوای

کلا شوخ طبعیم بالاس  لزومی هم نداره غممو اینجا تو نوشته هام منتقل کنم بقیه چرا غصه بخورن اخه ...

آخي عزيزم خدا انشاءالله خوشحالت كنه و اگه واقعا تقدير خوب و خيري هست نصيبت كنه بحق پنج تن آلِ عبأ عليهم السلام