2777
2789

خانم‌های عزیزم لطفا یک صلوات واسم بفرستید به نیت حاجت رواییم آرامش بهم برگرده مشکلم حل بشه 🙏😭♥️

انشالله خداوند متعال صدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آدم خیلی زود رنجی هستم چه برسه یکی تهمت ناحق بزنه اونم به این بزرگی خدا به سر زندگیش بیاره

زود رنجی و کمال گرایی ۲ خصلت بد برای هر آدمیه 

از حسادت بدتر 

سعی کن کمش کنی 

ک روزگارت تلخ نشه زود زود 

آخه مادر هیچ وقت نمیاد از ته دل بگه همین جوری سهوی به زبون میاره

خیلی عصبیم کرد مشکل روحی گرفتم لباسی که کادو داد بهم قبلا پاره کردم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
من ب کسی کاری کنم چندروز نمیکشه جوابشو قشنگ میخورمولی کسی ب من بدی کنم بسوزونه اشکمو دربیاره روز ب ر ...

عین منی 

من همون روز عوضش درمیاد 

حالا زنداداشم با همدستی مادر و خواهرش سالهاست برام جادو میگیرن روز به روزم به گشت و گذاراشون ایران گردی و خارج گردی پولاشون موقعیت شغلیشون خوشبختیاشون اضاف شده 😂 این از ۱۰ سال قبله ، از ۳ سال قبلتر هم مزاحمت های تلفنی اینا داشتم جادو ها هم بهش اضافه شده و هر جفتسون تا الآت دادمه داشته و داره 

کسی داره این حرفو بهت میزنه ک هزار بار از بقیه زخم خورده و جای انتقام چاگذار کرده و بعدم رهاکرده

زندگیتو بکن خدایه روز بدمیزاره تو کاسش چه نفرین گنی چه نکنی خدا دیده و اونم با کار بدش ی کارمای درست و حسابی براخودش رقم زده چه بخواد چه نخواد گریبانشو میگیره..به قول معروف ب هرچیزی که اسیبی کنی ان چیز جان گیرد چنان گردد که از عشقش بخیزد صدپریشانی

من بخاطر ظاهر متفاوتی ک داشتم خانواده پدریم بدترین تهمتارو ب من زدن..تهمت فاحشه..حتی اون سالا نمیدونستم دوست پسرچیه فقط کارم رفیق بازی بود چ تیپ زدن ارایش کردن مهمونی رفتن خوش گذرونی با همجنسام اصلا تو فاز پسرنبودم،اینا ی کارا درحقم کردننن و بعد اینکه من شنیدم صداشم درنیاورم فقط واگذار کردم ابروی دخترخودشون ب بدترین شکل رف

اون یکی پسرعموم ک ب طاهر مذهبی بود و تهمت زده بود بهم ی زن فتحشه پیداشد و شکایت کرد اسم ده نفرو داد بعد بچش مال اون بود ابرو براشون نموند

خداکاریشون کرد حرف من برداشته حرف خودشون پرت شد و سرگرم خودشون شدن

زیاد تهمت زدن بهم حدا گذاشت تو کاسشون خدا بد میزاره ی جوری میزنه ک تو اگه صدبارم میزدی ب اندازه ی دونه خدانمیشه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

از اون سال تا الان همینجوری منتظر نشستی که خدا تلافیشو سرش در بیاره؟

حقا که خودت خودت رو عذاب دادی

رها کن برو‌زندگیتو بکن اونم سرش اومد اومد نیومدم اون دنیا میاد

حالا اون یکبار تو‌ رو عذاب داده تو‌هزاران بار خودتو عذاب دادی 

بسه دیگه 

بقیه عمرتو زندگی‌کن 

من سپرده بودم به خودش دیدم سالم تر و خوشبخت ترش کرده و منو افسرده تر

افسرده شدی چون رهاش نمیکنی، نمیخواد فراموشش کنی چون هیچوقت یادت نمیره فقط بزارش کنار و برو دنبال زندگیت و آیندت و دیگه بهش فکر نکن

یه متنی میخوندم میگفت خواهش میکنم هیچ کسو به خدا واگزار نکنید چون میزنه کامل میترکونش

خدا بیناست و قهار ، مطمئن باش دخلش اومده فقط هنوز وقتش نرسیده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خدا از زبونت بشنوه بزنتش زمین جوری که بلند نشه

میزنه هنوز وقتش نشده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بزار ی چیزی برات تعریف کنم هرچند ک کارمن خیلی اشتباه بود

شاید دلت اروم بگیره

همیشه میگن با صاحب کارتون با همکارتون وارد رابطه نشید

من این اشتباهو کردم

بجا کارمیکردم برعکس اون زمان قسط داشتم وام داشتم هزاربدبختی داشتم ب کارم خیلی احتیاج داشتم

ب من ویشنهاد داد بااینکه ازش متنفر بودم باخودم چندروز کلنجار میرفتم ک اگه وارد رابطه نشم منو بیرون میکنه اگه بشم خب اینکارو نمیکنه

من وارد رابطه شدم ولی چهارچوبشو حفظ کردم شرط گذاشتم ب جای بدکشیده نشه و خط قرمز دارم

کارو رابطمون رو باهم قاطی کرد ب یه بهانه منو چندنفر دیگه رو بیرون کرد در شرکتو چندروز بست..

نون چندنفر دیگم اجر کرد

اینقد اینکارش برامن گرون تموم شد ک من نتونستم تو اون زمان و شرایط کارپیداکنم و بدتر ازعمه وابستش شدم بااینکه میدونست من چقدر ب کار و پول احتیاج دارم اون رابطه سم ادامه پیداکرد و منو اونقد اذیت کرد چون میدونست عاشقش شدم..یجا ی حرفایی بهم زد دلمم تیکه پاره کرد من ادم مذهبی هیستم یعنی قبلا بودم ولی اعتقاداتمو از دست دادم و اصلا اعتقادی نداشتم...اونشب اینقد دلم شکست رفتم مسجد ابوالفضل..هیچوقت حال اونایی ک تو خیابون گریه میکنن رو درک نمیکردم

من اونشب اینقد داغون بودم اونجا گریه کردم واگذارش کردم ب خدا گفتم اگه منو بازی داده منو دوست نداشته جوابشو بده گوشیمو خاموش کردم شمارمو عوض کردم ازهمه جا بلاکش کردم همه راهای ارتباطیو بستم من ب بدبختی افتادک بخاطر قرض و قسطام

بعد دوماه دربه در دنبال من از یه اکانت اینستا پیام داد التماس کرد همو ببینیم

مشکوک بود ب سرطان من نبخشیدمش و مرفتم ببینمش چلی شنیدم سرطان گرفته و الان تحت درمانه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

الهی شکر امیدوارم همیشه خوب بمونی و در پناه امن خداوند باشی

قربونت برم

توهو همبنجور خواهر قشنگم

امیدوارم خدا هیچوقت نگاهشو ازت برندارع و همیشه هواتو داشته باشه