2777
2789
عنوان

مادرشوهر خراب

306 بازدید | 17 پست

مادرشوهرم سر بچه ی و نیم سالم داد زد ک گریه افتاد   دوبار گفت  دله دیونه هس  شوهرم ام بی واکنش عین مجسمه فقط کافیه من جواب بدم بزنه تو دهنم ی شب درمیون اصرار داره بریم خونشون همشم زنگ میزنه ب شوهرم میگه بیارش اونور بچم عصبیه هش داد میزنه چیزی پرت میکنه ی مدت ک نره اونجا اخلاقش خوب میشه، شوهرم ام پشتم نیست جواب بدم دعواه راه میندازه  برای همین جلو شوهرم چیزی نگفتم بهش بنظرتون فردا بهش زنگ بزنم یا برم پیشش محکم بهش بگم حق نداری این رفتارا رو بکنی خیلی دلم پره، دخترش زاییده ی روز رفت برگشت میگ مریضم نمیتونم برم من از وقتی ک زایمان کردم یا خونمون بود یا دعوتمون میکنه کلافه شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا نمیرم ۸ ماه پیش گفتن چرا بچت آروم نیست دیگه نرفتم

از بس اومدن خونمون ایفون مون سوخت زنگ میزنن ب شوهرم میاد در باز میکنه میره ی دفعه میبینی عین لشکر مغول ریختن بالای سر بچه خواب، داد میزنن چرا این موقع خواب ندی درصورتی ک خیلی کم خوابه ب زور بیست دیقه میخوابه

دعاش میکنن بچتو؟

آره همش داد میزنه نرو سمت گلدون نرو سمت تلویزیون خب بچه ک نمی‌فهمه شیطونه منم نمیتونم دائم بدوم دنبالش ی مدتم دائم میرفتم پشت سر بچه میگفتن بچت بی عرضه میشه پشت سرش راه میفتی دائم مواظبشی

اییییییی اسی فقط من میفهمم چی میگی 

خداشاهده فقطططط بخاطر این اخلاقای مادرشوهرم باعث شد ۶۰۰ کیلومتر ازش دور بشم 

وبه معنای واقعی طعم آرامشو الان چشیدم که ازش دورم 

بچه من تنها نوه پسریش بود 

میگفت من مادرتم به پسرم میگفت🥺🤕😭

الان کاری کردم پسرم بهش میگه خاله😂😂😂

اتفاقا جوابش رو بده به هر قیمتی که میخواد تموم بشه، هیچ آدمی حق توهین و اهانت به بچه ت رو نداره چون ...

🥺🥺🥺🥺آره از این ب بعد داد زد میگم چ مرگته داد میزنی هرکی میخواد باشه دارم از عذاب وجدان میترکم

اییییییی اسی فقط من میفهمم چی میگی خداشاهده فقطططط بخاطر این اخلاقای مادرشوهرم باعث شد ۶۰۰ کیلومتر ا ...

خوب کاری کردی ما ی کوچه فاصله داریم دیوانم کردن منم باید فرار کنم

آره همش داد میزنه نرو سمت گلدون نرو سمت تلویزیون خب بچه ک نمی‌فهمه شیطونه منم نمیتونم دائم بدوم دنبا ...

واه بچست غول بیابونی که نیست همش مراقبش باش بلایی سرش نیارن بگو دوست دارم لوسش کنم 

خوب کاری کردی ما ی کوچه فاصله داریم دیوانم کردن منم باید فرار کنم

منم شوهرم شبانه روز باید منو بچه رو میبرد مادروپدرش تنها وبی طاقت نشن

واییییییییییی نمیدونی چی کشیدم از این همه وابستگی 

الان مادرشوهرم فقط مگه بگه پسری ونوه ای دارم😂😂😂😂😂هروقتم میرم شهرمون فقططط خونه مادرمم 

🥺🥺🥺🥺آره از این ب بعد داد زد میگم چ مرگته داد میزنی هرکی میخواد باشه دارم از عذاب وجدان میترکم

ببین لازم نیست داد بزنی یا توهین کنی اما قاطع و محکم جوابش رو بده، بعد هم رو مخ شوهرت کار کن که طرفدارت بشه