2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک کنید

232 بازدید | 25 پست

موهامو دکلره کردم تو خونه بعد پوست سرم یه طرفش کمی زخم شده اینقدر میترسم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

میخام چند روز صبرکنم زخم سرم خوب بشه رنگ بزارم .

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راسته میگن اگه بعد دکلره رنگ نزارم موهام میسوزه ؟تو رو خدا جواب بدین اینقدر نگرانم

وا عزیزم عادیه مهم نیست که خوب میشه . خوبه یکی دو روز صبر کنی بعد رنگ‌کنی در کل مهم نیست اصلا واسه م ...

راست میگین ؟؟؟پس اگه چند روز صبر کنم موهام نمیسوزه؟

موهای بلند و زیبای منو ارایشگر احمق واسه عروسیم دکلره کرد و نابود شد موهام.....دیگه لطافت قدیمو نداشت...انقد کوتاه کردم و کردم که تموم شدش😒😒😒متنفرم از دکلره

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

[QUOTE=49590675]من بلد نيستم چرا نرفتي ارايشگاه[/QU همیشه خودم رنگ میزدم خوب میشد نمیدونم چرا اینجوری شد ایندفعه😢😢

راست میگین ؟؟؟پس اگه چند روز صبر کنم موهام نمیسوزه؟

همون دو روز خوبه کف سرتو با وازلین یا روغن زیتون چرب کن مرتب زودتر خوب میشه

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
[QUOTE=49590675]من بلد نيستم چرا نرفتي ارايشگاه[/QU همیشه خودم رنگ میزدم خوب میشد نمیدونم چرا اینجور ...

عزيزم زخم سر چيزي نيست مال منم شده

مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند
موهای بلند و زیبای منو ارایشگر احمق واسه عروسیم دکلره کرد و نابود شد موهام.....دیگه لطافت قدیمو نداش ...

من فقط چتری هامو دکلره  کردم