2777
2789

شما اجازه میرید دخترتون تنها بره بیرون یا ن؟

من ۱۷ سالمه خانوادم اصلن اجازه نمیدن برم بیرون خیلی اذیتم میکنن از دستشون روانی شدم با این کاراشون چیکار کنم هر چی هم حرف زدم باهاشون فایده نداشت چیکار کنم اخههه😭😭😭💔

۱۵ سالمه اجازه میدن

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

دختر 17 ساله ک ندارم ول اجازه داشتم و نمی‌رفتم 

کاش میرفتم خ خر بودم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور منم همینطور 

الان اجازه بیرون رفتن با نامزدمم ندارم 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

منم ۱۷ سالمه ولی حق میدم نگران هستن تا طرف رو کامل نشناسن خوب قطعا نمیزارن😊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14935924/%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%B1%D8%B1%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟