2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر همين ك اعصابت خورده خودت حساس شدي عزيزم مطمعناا بيشتر تلقينه ولي عزيزم از الان بابد ابريان و ضد چروك رو شروع كني چون چروك شه با دارو ديكه درست نميشه فقط بايد رو اورد به پروتز واينا....

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
سر همين ك اعصابت خورده خودت حساس شدي عزيزم مطمعناا بيشتر تلقينه ولي عزيزم از الان بابد ابريان و ضد چ ...

نه حساسیت نیست..چند نفر تا حالا بهم گفتن ...کرم روزو شب و دور چشم و ضد افتاب مرتب میزنم ولی این چروکا رفع نمیشه

افرین درسته منم چند کیلو کم کردم انگار ده سال پیر شدم خدا لعنت کنه اینا که همش تبلیغ لاغری میکنن😢😢 ...

دمنوش سیب و به بجای چایی بخور کربوهیدرات کمتر بخور ... میوه بخور ... صورتتو ماساژ بده ...ارده شیره بخور ... جون بگیری 

حالا جدا از رژیم اگه روغن شتر مرغ اصل پیداکردی ی مدت شبا بزن زیر چشمت معجزه میکنه فقط باید. اصل باشه اینایی ک تو بازار هست با روغن معمولی قاطیه فایده نداره حتی اگه میتونی چربی شتر مرغ و بگیر. اب کن شب بژن رو پوستت

من ۲۴ سالمه ولی از جوش و اینا خیلی مینالم ولی مامانم هم همیشه از دست این چین و چروک خیلی ناراحته ولی از کرم های خوب استفاده کرد و خیلی جواب گرفت منم همینطور شوینده صورت اینا زدم درست شد جوشام

حالا جدا از رژیم اگه روغن شتر مرغ اصل پیداکردی ی مدت شبا بزن زیر چشمت معجزه میکنه فقط باید. اصل باشه ...

ترخداااا واقعا جواب میده..از کجا بیارم اصلشو خب؟؟؟الان دو شب دارم ویتامین eمیزنم

من خیلی لاغر شدم. خیلی بیشتر از چند کیلو... ولی حتی یه چروک هم تو صورتم نیست. چروک بیشتر به میمیک صورت و جلوی آفتاب بودن ربط داره. به حالت صورتت دقت کن. مثلا وقتی به گوشی یا صفحه لپ تاپ یا تلویزیون نگاه می کنی ناخودآگاه اخم نکن. یا وقتی بیرونی و آفتاب به چشمت می تابه چشمتو جمع نکن...عینک بزن. ضد افتاب هم فراموش نشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!