سر همين ك اعصابت خورده خودت حساس شدي عزيزم مطمعناا بيشتر تلقينه ولي عزيزم از الان بابد ابريان و ضد چروك رو شروع كني چون چروك شه با دارو ديكه درست نميشه فقط بايد رو اورد به پروتز واينا....
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
حالا جدا از رژیم اگه روغن شتر مرغ اصل پیداکردی ی مدت شبا بزن زیر چشمت معجزه میکنه فقط باید. اصل باشه اینایی ک تو بازار هست با روغن معمولی قاطیه فایده نداره حتی اگه میتونی چربی شتر مرغ و بگیر. اب کن شب بژن رو پوستت
من ۲۴ سالمه ولی از جوش و اینا خیلی مینالم ولی مامانم هم همیشه از دست این چین و چروک خیلی ناراحته ولی از کرم های خوب استفاده کرد و خیلی جواب گرفت منم همینطور شوینده صورت اینا زدم درست شد جوشام
من خیلی لاغر شدم. خیلی بیشتر از چند کیلو... ولی حتی یه چروک هم تو صورتم نیست. چروک بیشتر به میمیک صورت و جلوی آفتاب بودن ربط داره. به حالت صورتت دقت کن. مثلا وقتی به گوشی یا صفحه لپ تاپ یا تلویزیون نگاه می کنی ناخودآگاه اخم نکن. یا وقتی بیرونی و آفتاب به چشمت می تابه چشمتو جمع نکن...عینک بزن. ضد افتاب هم فراموش نشه.