2777
2789
ترخداااا واقعا جواب میده..از کجا بیارم اصلشو خب؟؟؟الان دو شب دارم ویتامین eمیزنم

ویتامین ای هم عالیه ولی اینکارو. انجام بده البته تاکید. دارم روغن اصلش این اماده هارو. نخر خودت چربیشو اب کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز صبح يكي دو قاشق ژله شنيدم معجزه ميكنه برا چاقي صورت... ولي انجام ندادم دوستاي رژيمم ميخوردن راضي بودن.... خيار هم كه بهترينه ااگه سرديت نميكنه و مث من عاشق خياري يه مدت هر روز بخور.... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
خارجیه ؟؟؟؟ میشه قیمتش رو هم بگی  بقیه کرمهاتم اگه خوبن معرفی کن ممنون

با چنتا کرم با هم خریدم .کرم دور چشمم صد و خورده ایه ولی دقیق نمیدونم...کرم روزو شبمم ژاک اندرس اصلا راضی نیستم

یجا برو ک بقیه مریضاش از کارش راضی باشن.فقط باید بری دکتر.بو تجویز دیگران دارو مصرف کردن فقط کارو بد ...

شما دکتر هم برید ممکنه بهتون کرمی بدن که سازش باهاتون نداشته باشه.

برعکس واسه صد چروک دیگه دکتر رفتن نمیخواد ، از اشانتیون های داروخانه می تونید کرم ضد چزوک بگیرید و اگه سازگار با پوستتون بود ، برید خودش رو بخرید.

دکترای پوست اون کرمهایی رو معرفی میکنن که باهاشون داروخانه ای خاص قرار داد می بنده.

بنده چون عروسمون در این ضمینه تخصص دارند با توجه به این اطلاعات خودم این کرم ضد چروک رو گرفتم که راصی هم هستم الان