2777
2789
عنوان

با کدوم آهنگ خاطره دارین ؟؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 41 پست
هله دان دان دان هله ی دانه ی دانه😐😒😒 ماشین عروس کرایه کرده بودیم خودمون فلش نبردیم تو فلششم همه ...

😀😀😂😂

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرم موقعی که دوست بودیم و مامانم اینا به ششششششششدت مخالف ازدواجمون بودن یه روز بارونی شوهرم اومد دنبالم و تو ماشین بودیم ه اهنگ بارون از امین رستمی رو گذاشت و 2 تامون گررررررریه میکردیم...وای یادم به اون موقعها میفته نفسم میگیره..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

اهنگ قاصد از ابى

يه قاصد خبرم داد كه آفتاب لب بومه،

نوشتم رو تن شب كه خوشبختى تموم..

نه من مونده نه مايى،نه حرفى نه صدايى

هزار دفعه شكستم عجب حادثه هايى

نپرس از شب و روزم كه خوابم توو چه خوابى

به مستى شب و تا صبح خرابم چه خرابى..

به شب زل زده بودم به اين عشـــــــق...كه شب مهتابى ميشه

نگاهم به هوا بود به اين عشـــــــق...كه روز آفتابى ميشه

بهار پشت زمستون پس از تو برام قصه غم داشت

نبودى كه نبودى پس از تو بهارم تورو كم داشت...

يعنى اين آهنگو ما توو نامزديمون شايد ١٠٠ بار توو ماشين گوش كرديم و خونديم و رقصيديم...يادش بخير

خدايا سلامتى و عشق و شادمانى را به سرزمينم بازگردان..آمين🤲🕯🌱💞
اهنگ قاصد از ابى يه قاصد خبرم داد كه آفتاب لب بومه، نوشتم رو تن شب كه خوشبختى تموم.. نه من مونده ...

👌👌😍😍

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 
👌👌😍😍

باور كنيد ميگم ١٠٠ بار يعنى عين ١٠٠ بار گوشش داديم..عاشق اهنگاى ابى ام.يه فلش دارم فول البوم ابى همش رو تكراره..تكرارى نميشه لامصب😆

خدايا سلامتى و عشق و شادمانى را به سرزمينم بازگردان..آمين🤲🕯🌱💞
باور كنيد ميگم ١٠٠ بار يعنى عين ١٠٠ بار گوشش داديم..عاشق اهنگاى ابى ام.يه فلش دارم فول البوم ابى همش ...

دقیقا منم عاشق آهنگای ابی ام ....آهنگ قبله و.هزار و.یک.شبش محشره 😍