ی روز بارونی دیروقتم بود هیشکی تو خیابون نبود من و شوهرم این تیکشو بلند بلند میخوندیم 😀😀
یهویی بارون میگیره شر شر ...ناودونای کوچه از بارون پر شد ...من و تو میرفتیم خیس بشیم باهم ...چترو جا گذاشتی آخه ایندفه بازم ....همه میدوییدن برن خونه... من و تو بارون سه تا دیوونه ...هیشکی دیگه نبود هیشکی دیگه نبود من و تو زیر آسمون کبوود 😀😀😀 یادش بخیر
خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س رنگ و رو پریده س ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو با عشق فراوان ....دوستت دارم خدا ❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خاك بر سر فقط استقلال قهرمان ميشه ميخوند برام 😕😕😕😕😕
😀😀😀😀
خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س رنگ و رو پریده س ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو با عشق فراوان ....دوستت دارم خدا ❤
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم