2777
2789
عنوان

با کدوم آهنگ خاطره دارین ؟؟😊

385 بازدید | 41 پست

آهنگ دایان همین حرفا 

ی روز بارونی دیروقتم بود هیشکی تو خیابون نبود من و شوهرم این تیکشو بلند بلند میخوندیم 😀😀 

یهویی بارون میگیره شر شر ...ناودونای کوچه از بارون پر شد ...من و تو میرفتیم خیس بشیم باهم ...چترو جا گذاشتی آخه ایندفه بازم ....همه میدوییدن برن خونه... من و تو بارون سه تا دیوونه ...هیشکی دیگه نبود هیشکی دیگه نبود  من و تو زیر آسمون کبوود 😀😀😀 یادش بخیر  

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

منم این آهنگ رو خیلی دوست دارم.😍😍

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونست چیزی از عشق

تکه ابر عشق ندیده

به کسی که عاشقش کرد

مخمل دستاشو میده(3)

با خیالی عاشقونه

زندگی ز سر میگیره

میپره از روی ابرا

تا ستاره پر میگیره

اما اونیکه دوسش داشت

یه روزی میزاره میره

آسمون دلش میسوزه

ابرا رو گریه میگیره

منم اون ابر گرفته

میخونم با دل پر خون

توی تنهایی و غربت

از غمم میباره بارون

بارون امشب منو فهمید

با غم من آشنا شد

قطره قطره واژه واژه

با دل من همصدا شد

آهنگ بارون

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒
من خاك بر سر فقط استقلال قهرمان ميشه ميخوند برام 😕😕😕😕😕

😀😀😀😀

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

من با آهنگ دوست دارم لیلا فروهر

اولین بار که باهمسرم رفتیم بیرون تو ماشین اینو گذاشت برام

خیلیی عشقولانه بود😍😍😍

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍

جز تو کی میتونه عزیز من باشه, اه دقیقا منو میبره به همون ساعت و مکان

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

با آهنگای ابی

مخصوصا

اگر چه جای دل دریای خون در سینه دارم

ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم

اگرچه رو به رویی مث آیینه با من 

ولی چشمام بسم نیست برای سیر دیدن😢

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

با آهنگ خاطره انگیز کفتر کاکل به سر   

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم