2777
2789

کسیه که موقع ورود مهمانان هتل بهشون خوشامد میگه اتاقهاشونو نشون میده و رسیدگی میکنه که همه چیز براشون مهیا باشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من که یک دختر 19 سالم کار سختیه؟

کار سختی به نظر نمیاد،روابط اجتماعی خوب لازم داره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

سابقه فروشندگی دارم به نظرت برمیام از کارش؟

نوع برخورد و ظاهر آراسته خیلی مهمه، میتونی بری مصاحبه اونا تشخیص میدن از پسش برمیایی یا نه

امیدوارم موفق باشی

نوع برخورد و ظاهر آراسته خیلی مهمه، میتونی بری مصاحبه اونا تشخیص میدن از پسش برمیایی یا نهامیدوارم م ...

شما تو این کار بودین؟ 

کار با سیستمم داره؟

عذر خواهی میکنم انقد سوال میپرسم 🙂

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔
شما تو این کار بودین؟ کار با سیستمم داره؟عذر خواهی میکنم انقد سوال میپرسم 🙂

من تو این زمینه کار نکردم ولی آشنایی دارم اگه هتل بزرگ نباشه شاید به عنوان متصدی پذیرش هم کار کنین و اونوقت با سامانه سروکار دارین که بهتون آموزش میدن