راب_استارک مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1295 عنوان میزبان هتل چیه 97 بازدید | 7 پست کارش و وظایفش چیه من همون دختر سلیطه محلمونم 😔 1403/10/06 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3497 کسیه که موقع ورود مهمانان هتل بهشون خوشامد میگه اتاقهاشونو نشون میده و رسیدگی میکنه که همه چیز براشون مهیا باشه ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
راب_استارک مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1295 کسیه که موقع ورود مهمانان هتل بهشون خوشامد میگه اتاقهاشونو نشون میده و رسیدگی میکنه که همه چیز براشو ... برای من که یک دختر 19 سالم کار سختیه؟ من همون دختر سلیطه محلمونم 😔
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3497 برای من که یک دختر 19 سالم کار سختیه؟ کار سختی به نظر نمیاد،روابط اجتماعی خوب لازم داره ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
راب_استارک مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1295 کار سختی به نظر نمیاد،روابط اجتماعی خوب لازم داره سابقه فروشندگی دارم به نظرت برمیام از کارش؟ من همون دختر سلیطه محلمونم 😔
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3497 سابقه فروشندگی دارم به نظرت برمیام از کارش؟ نوع برخورد و ظاهر آراسته خیلی مهمه، میتونی بری مصاحبه اونا تشخیص میدن از پسش برمیایی یا نهامیدوارم موفق باشی ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
راب_استارک مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1295 نوع برخورد و ظاهر آراسته خیلی مهمه، میتونی بری مصاحبه اونا تشخیص میدن از پسش برمیایی یا نهامیدوارم م ... شما تو این کار بودین؟ کار با سیستمم داره؟عذر خواهی میکنم انقد سوال میپرسم 🙂 من همون دختر سلیطه محلمونم 😔
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3497 شما تو این کار بودین؟ کار با سیستمم داره؟عذر خواهی میکنم انقد سوال میپرسم 🙂 من تو این زمینه کار نکردم ولی آشنایی دارم اگه هتل بزرگ نباشه شاید به عنوان متصدی پذیرش هم کار کنین و اونوقت با سامانه سروکار دارین که بهتون آموزش میدن ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"