2777
2789
عنوان

مادر شوهر شما هم اینجوریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 68 پست
باور کن یک ماه تووبارداریم باهام قهر بود یه احوال نپرسید چون ما عاشورا رفتیم اونجاییکه دوست داشتیم ب ...

عزيزززززززم😢😢😢😢 خيلى سخته،ولى بايد همه اينارو بخاطر عشقت و بچت ناديده بگيرى و به فكر زندگيت باشى..ايشالا كه خدا به راه راست هدايتش كنه

خدايا سلامتى و عشق و شادمانى را به سرزمينم بازگردان..آمين🤲🕯🌱💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دارم همین کارو میکنم چند ساله

بنظرم اگه انقدر اذيت ميكنه سعى كن شوهرتو راضى كنى بريد يه شهر ديگه زندگى كنيد

خدايا سلامتى و عشق و شادمانى را به سرزمينم بازگردان..آمين🤲🕯🌱💞

من نمیدونم چرا اخلاقم اینجوریه اگه یکی ازم توقع داشته باشه لج میکنم مثلا اگه شوهرم بهم بگه برا مامانم سوپ بپز  خوشم نمیاد بپزم.باید خودم دلم بخواد حتما.

برا همینم هیچوقت نمیتونه همچین کارایی رو بهم بگه یا خود مادرشوهرمم جرات نمیکنه چون میدونه انجام نمیدم

بعضی وقتا از این اخلاقم غصه دار میشم

خوش ب حالت ک به حرف شوهرت گوش میدی

مادر شوهرم و برادر شوهرم بینهایت بینهااااااایت پپرو تشریف دارن..به میگن دستپختت خوبه فلان چیزو درست کن و بعدشم یه تشکر هم نمیکنن..واقعا گاو باید بیاد پیش اینا لنگ بندازه

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
 من نمیدونم چرا اخلاقم اینجوریه اگه یکی ازم توقع داشته باشه لج میکنم مثلا اگه شوهرم بهم بگه ب ...

اخه شوهرمم با خانواده من همینجوره کاری باشه براشون انجام میده ولی خوب خانواده من قدردان هستن