2777
2789
عنوان

مادر شوهر شما هم اینجوریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 68 پست
من که خیلی ازش راضیم...بقول شوهرم میگه مادرم بیشتراز اینکه مادر شوهر باشه مادر زنه..من که خالصانه دو ...

مگه داریم مگه میشههههه

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد يادش رفته واسه همه پيش مياد حتي خودمون

اخه موردای دیگه هم داشتم یه بار سه مریض بود سه روز پیشش بودم عقدم بودم باهاش رفتم دکتر و اینا بعدم گفت ول کردی رفتی من مریض بودم کمک نکردی

برای رضای خدا انجام بده

اونوقت از هیچکس توقع تشکر نداری

حتی از مادرشوهر

ان شاالله تنت سالم و دلت شاد باشه

با فکر کردن به این مسائل اعصابت بهم میریزه

به سلامتی خودت آسیب میزنی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

مادرشوهر منم خوبه خداروشکر الان باردارم دخترم سرماخورده دوروزه همش زنگم میزنه احوالمو میپرسه همشم به دخترم دارو گیاهی میده که زودتر خوب بشه میگه گناه هستی بارداری بخودت فشار نیار خداییش ازش راضیم 

خدایا ممنونتم 
اخه موردای دیگه هم داشتم یه بار سه مریض بود سه روز پیشش بودم عقدم بودم باهاش رفتم دکتر و اینا بعدم گ ...

اين ديگه از اون مادرشوهراست....

خدايا سلامتى و عشق و شادمانى را به سرزمينم بازگردان..آمين🤲🕯🌱💞
روحش شاد

مرسی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🌹🌹🌹

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜