2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتار مامانمم اشتباه بود یا خواهرم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 39 پست
من حق رو میدم به خواهرت

خودمم حق و میدم به خواهرم ولی میگم کاش اونجوری نمیومد بیرون از مغازه مامانمم ناراحت شده به خدا نمیدونمم 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینحق و هم بخ مامانمم میدم هم خواهرم خواهرم دو بار لباس خرید دوبارم گریه کرد مامانمم وام میده کلی م ...

مادرتون وظیفشه ب خواسته های عادی خواهرت جواب بده صدهزارتومان پولی نیست ک انقد بچه رو اذیت می‌کنه 

💚🌱

مقصر هیچ کدامتون نیستید گرونی کردن اعصاب واسه ملت نذاشتن

همون به خدا یارو می‌دونی چقد می‌کشه رو جنس ی زره تخفیف میداد هیچی نمیشد 

شاید اختلاف سنی مادرتون با خواهرت زیاده درکش نمیکنه بنظرم با زبون خوش و با احترام به مادرت یاد بده چ ...

ارهههه عزیزم اختلاف سنیشون زیاده 

خوب به خاطر همینه وگرنه یه مادر دلش می خواد بچه اش تو رفاه کامل باشه الان دستش خالیه ،گناه داره درکش ...

الان بنظرت به خواهرم چی بگم ؟ رفتارش بد بود ن؟

الان بنظرت به خواهرم چی بگم ؟ رفتارش بد بود ن؟

یه کم شرایط مادرتو براش توضیح بده و ازش بخواه درکش کنه ولی اول که خواستی صحبت کنی بهش حق بده بعد بگو به دلیل این شرایط فعلا یه کم باید مدارا کنیم تا قسطی تموم بشه