2777
2789
عنوان

ولی اون هنوز به فکرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 50 پست
ولی اون شدیدا وابسته اس زندگیش به خاطر من بهم ریخته بود در صورتی که من حتی یه بله ساده بهش نداده بود ...

عزیزم وقتی جفتتون همو دوست دارین مطمئن باش هرطور ک شده یروزی مث اهن ربا به هم وصل میشید 

پس چرا الکی خودتو اذیت میکنی مگه شما کجا زندگی میکنی و اون کجا زندگی میکنه؟

اسی اشتباه نکن پاش وایسا الان دختر عمو من از اون سر کشور رفته اون سر شوهرش هواش داره پاشه دختر ازد ...

میدونم باهاش خوشبخت میشما… هرچیم نباشه علاقه اش هست ولی هیچ وقت بهم نمیرسیم نمیخوام بچگونه رویا بافی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی جفتتون همو دوست دارین مطمئن باش هرطور ک شده یروزی مث اهن ربا به هم وصل میشید پس چرا الکی ...

میدونی این چیزا همه اش رویاس ادم باید با منطق زندگی کنه… یه روزی ضربه بدتر میخوردیم ازین رابطه…. شمال و شیزار دو سر موازی از یه کشور

میدونی این چیزا همه اش رویاس ادم باید با منطق زندگی کنه… یه روزی ضربه بدتر میخوردیم ازین رابطه…. شما ...

من فک کردم کشوراتون فرق میکنههه چقد سخت میگیری گلم ببین ادمی ک با منطق زندگیشو برده جلو بیشتر ضربه خورده 

اگه خانوادت در جریانن ک هیچی اگه در جریان نیستن ببین میتونی به مامانت بگی باهاش صحبت کن 

اصلن این منطقی نیس ک ادمی ک تو شیرازه نتونه با کسی ک تو شماله ازدواج کنه 

مورد داریم طرف از یه کشور عاشق یه ادم تو کشور دیگه شده این که چیزی نیس

من فک کردم کشوراتون فرق میکنههه چقد سخت میگیری گلم ببین ادمی ک با منطق زندگیشو برده جلو بیشتر ضربه خ ...

اخه با مادرم صحبت کردم در جریانه که چقدر دوستم داره و‌همه کاری برام میکنه جوابش صد در صد نه بود حتی نذاشت ادامه اش بدم بابام که حساس تر از مادر….

نجنگیده نبازمن و خیلیای دیگه این کار رو کردیم و پشیمونیم

خوش به حال اونایی که جنگیدن من دیشب بهش قول دادم دیگه سمتش نرم نمیتونم زیر قولی که بهش دادم‌بزنم وقتی میدونم تو اینده قراره دوباره ضربه بخوره….

اخه با مادرم صحبت کردم در جریانه که چقدر دوستم داره و‌همه کاری برام میکنه جوابش صد در صد نه بود حتی ...

خب چرا دلیلشون چی بود

اینم بگم که صدرصد هیچ مادر و پدری نمیان دخترشونو ندیده و نشناخته تقدیم یکی دیگه کنن مطمئن باش اگه هرکس دیگ ایم بود مخالفت میکرد ولی عزیزم تو اگه الان باهاش نباشی کل فکرت درگیرش میشه 

دیگه نمیتونی حتا به امور عادی زندگیت برسی حتا از خاب و خوراک میوفتی 

خوش به حال اونایی که جنگیدن من دیشب بهش قول دادم دیگه سمتش نرم نمیتونم زیر قولی که بهش دادم‌بزنم وقت ...

ببین دقیقا داری جمله های گذشته من رو میزنی ..

حسرت میخوری بعدا 

وقتی کنار یکی دیگه ببینیش یا تصورش کنی

منم چون میدونستم بابام مخالف ۱۰۰ درصده ولش کردم

داره میشه ۵ سال که گذشته اما هنوزم که هنوزه هیچ مذکری انگشت کوچیکه اش هم نمیشه تو ذهنم با این وجود که نوجوون بودم اون موقع

تصمیم من و تو منطقی بود اما دل هم مهمه 

بشین واقعا فکر کن ببین چی درسته 

اگه می‌تونی با تصمیمت کنار بیای که هیچی اگه نمی‌تونی و می‌دونی واقعا راهی هست برش گردون بجنگ براش

خب چرا دلیلشون چی بوداینم بگم که صدرصد هیچ مادر و پدری نمیان دخترشونو ندیده و نشناخته تقدیم یکی دیگه ...

میدونی من یه عمه بیشتر ندارم پدرم سر اینکه هفت سال پیش عمه ام اومد خواستگاری من برای پسرش باهاش قطع رابطه کرده نه معمولیااا هفت ساله جواب تلفنشم نمیده…..انتظار چی دارم من از ادامه اونیکه شناخته اس اینجوریه دیگه اینکه اون سر دنیاس چی بشه خدا میدونه…. اره تا اخر عمر رو دلم میمونه 

ببین دقیقا داری جمله های گذشته من رو میزنی ..حسرت میخوری بعدا وقتی کنار یکی دیگه ببینیش یا تصورش کنی ...

اره میدونم حسرت میخورم ولی چیکار کنم از طرفی اون اسیب دیده ازم از طرفی میدونم هیچ وقت نمیشه… میشه بگی چطور با نبودش کنار اومدی؟چه مدت بگذره اوکی میشم؟

میدونی من یه عمه بیشتر ندارم پدرم سر اینکه هفت سال پیش عمه ام اومد خواستگاری من برای پسرش باهاش قطع ...

اتفاقا بابای منم ۴ سال پیش سر اینکه عمم منو واسه پسرش خاستگاری کرد دیگه با عمم حرف نزد ولی مشکلش این بود ک نمیخاست من ازدواج کنم دلش نمیومد منو از خونش بیرون کنه و بفرسته خونه یکی دیگه دلش میخاست بزرگ شم درس بخونم واسه خودم کسی بشم مطمئن باش بابای توعم همینو میخاد اگه پسر عمت ادم درستی نبوده ک دیگه هیچی دلیل بابات مشخصه ولی اگ ادم درستی بوده مطمئن باش ک ۷ سال پیش بابات صلاح نمیدونسته تو ازدواج کنی دیروز پریروز نبوده ک ۷ سال پیش بوده از اون موقع همه چی عوض شده

اره میدونم حسرت میخورم ولی چیکار کنم از طرفی اون اسیب دیده ازم از طرفی میدونم هیچ وقت نمیشه… میشه بگ ...

اسیب دیده درسته ولی خودت میتونی این اسیب رو ترمیم کنی به شرطی که به خودت قول بدی بار آخر باشه و این موضوع رو واقعا حل کنی

راستش کنار که نیومدم

صرفا مثل یه جای خالی همیشه گوشه ذهنم هست و عادت کردم

البته این که اون چند ماه بعد با یه نفر وارد رابطه شد و متاسفانه الان فوت کرده هم تو عادت کردنم تاثیر داشت .. مرور زمان دیگه ..

اتفاقا بابای منم ۴ سال پیش سر اینکه عمم منو واسه پسرش خاستگاری کرد دیگه با عمم حرف نزد ولی مشکلش این ...

اره میدونم بابام صلاح منو میخواد ولی همین الانم همینه بیست و سه سالمه تقریبا و طرفم گفت شیش هفت سال دیگه هم منتظرم میمونه ولی خوب من پدرمو میشناسم عاشقمه نگرانمه مراقبمه وابستمه برای همینه نمیتونم بجنگم باهاش برای عشقی که دارم…. بین دوتاشون گیر کردم و دارم این وسط با خودم میجنگم

اسیب دیده درسته ولی خودت میتونی این اسیب رو ترمیم کنی به شرطی که به خودت قول بدی بار آخر باشه و این ...

اره درسته حق باشماست ولی نمیتونم قول بدم پدرم در اینده اجازه ادامه دادنو بده و دوباره این اتفاقا نیوفته برای همین انگار میخوام خودمو عذاب بدم تا اون… خدا رحمتشون کنه،خیلی سخت بوده براتون… مرسی برای حرفایی که زدین امیدوارم که همیشه سلامت باشین❤️