2777
2789
عنوان

جیگرم خونه براش

520 بازدید | 44 پست

مامانم داره نماز میخونه .ازصبح ی کلمه حرف نزده 

کاری ازدستم برنمیاد 

دیروز طلاهاشو بردن 

خیلی مظلومه 

الهی اونیکه طلاهاشو برد همین فردا حجله اشو بزنن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا فامیل ماهم بردن

مجبور شدن برن پیش آینه بین تا بفهمن کی دزدیده 

ولی نتونسن پس بگیرن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

برو اتحادیه طلا فروشا عکس طلا و فاکتور ببرن خودشون میزارن تو‌کانال طلا فروشا ببرن بفروشن میتونن دستگیرشون‌کنن‌ ما اینجوری دوبار طلا رو پیدا کردیم

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

دزدیدن؟

آره دیروز ظهر

با پراید افتاده دنبالش 

بایه شگرد خاصی 

ایشالا بمیره مرتیکه حروم خور

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

برو اتحادیه طلا فروشا عکس طلا و فاکتور ببرن خودشون میزارن تو‌کانال طلا فروشا ببرن بفروشن میتونن دستگ ...

کجاست اتحادیه طلافروشا

نمیدونید کی‌ برده؟ به کسی شک نکردین؟

نه  پلاک پرایدش مخدوش بوده

برو اتحادیه طلا فروشا عکس طلا و فاکتور ببرن خودشون میزارن تو‌کانال طلا فروشا ببرن بفروشن میتونن دستگ ...

وای خدا خیرت بده گفتی 

فردا جمعه هستن ؟

دیگه نباید کسی طلا بپوشه خصوصا اگ تنها پس اتدازش هم باشه

الهی بمیرم برای مامانم ذره ذره جمع کرده بود