سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان جیگرم خونه براش | مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 44 پست مامانم داره نماز میخونه .ازصبح ی کلمه حرف نزده کاری ازدستم برنمیاد دیروز طلاهاشو بردن خیلی مظلومه الهی اونیکه طلاهاشو برد همین فردا حجله اشو بزنن خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1403/10/06 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 کلا همیشه طلا و فاکتور بزارید کنار هم عکس بگیرید خدایی نکرده برای این مواقع لازمتونمیشه چ میدونستیم قراره اینجوری بشه خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
زیبای_باطنی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 9506 الهی بمیرم برای مامانم ذره ذره جمع کرده بود من موبایلم تو خیابون هم دیگع جرات ندارم بگیرم دسم از بس امنیت نیس
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 الهی چقدر بود؟ اندازه ۲۰۰ میلیون خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 مادرت همونه که خودش طلا رو به دزده داده بود؟ آره طفلی .امروزم رفتیم کلانتری رئیسش هنگ کرده بود گفت چرا نپرسیدی دوست کدوم پسرته خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 3930 وای خدا خیرت بده گفتی فردا جمعه هستن ؟ فکرنکنم وای چقد دلم سوخت خیر نبینه الهی طلافروش اشنا نداری زنگ بزن یا اینستا دایرکت بده ادرس اتحادیه رو بگیر یا بازپرس دارن طلافروشا شمارشو بگیر عکسو فاکتور بفرس براش تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 برا فامیل ماهم بردنمجبور شدن برن پیش آینه بین تا بفهمن کی دزدیده ولی نتونسن پس بگیرن دارایی مامانم بود خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 8949 آره طفلی .امروزم رفتیم کلانتری رئیسش هنگ کرده بود گفت چرا نپرسیدی دوست کدوم پسرته با این حرف ها مامانت بدتر عذاب میکشه که
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 نمیدونید کی برده؟ به کسی شک نکردین؟ فیلمشو از دور بین مدار بسته گرفتم پلاکش مخدوشه خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 3930 چ میدونستیم قراره اینجوری بشه اره ادم فکرشو نمیکنه تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 من موبایلم تو خیابون هم دیگع جرات ندارم بگیرم دسم از بس امنیت نیس رفتیم کلانتری فقط میدیدی خلافکارا چ عربده ای میکشیدن هار شدن خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 با این حرف ها مامانت بدتر عذاب میکشه که مامانم حرف نمیزنه اصلا ریخته توخودش خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 8949 مامانم حرف نمیزنه اصلا ریخته توخودش خب هر کی از راه میرسه سرزنشش میکنه بگید طلا به درک پیدا نشد هم نشد مهم اینه خودت سالمی ن اینکه این ور اون بکشونیدش واسه سرزنش کردن
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 فکرنکنم وای چقد دلم سوخت خیر نبینه الهی طلافروش اشنا نداری زنگ بزن یا اینستا دایرکت بده ادرس اتحادیه ... نه آشنا ندارم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 خب هر کی از راه میرسه سرزنشش میکنه بگید طلا به درک پیدا نشد هم نشد مهم اینه خودت سالمی ن اینکه این و ... ازترسم ب بابام نگفتیم داره خودشو میخوره میگ چرا خودم بادست خودم دادم باور کردم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 من موبایلم تو خیابون هم دیگع جرات ندارم بگیرم دسم از بس امنیت نیس دنیای بدی شده خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏