استارتر من نظرم اینه که هر سال براش زنجیر و پلاک طلا بگیر که روش اسم خودش نوشته باشه مدل های خیلی زیادی هم هستن.تا بزرگ بشه کلی زنجیر و پلاک طلا به اسم خودش داره ولی با مدل های مختلف.الان داداش من ابتداییه ولی دوتا داره خیلیم دوستشون داره.هردو هم روش اسمش نوشته هست ولی مدل هاش مختلفه.فکر کنم پسر کوچولوی شما هم وقتی بزرگ بشه خوشحال بشه از اینکه ببینه مامانش براش کلکسیون پلاک و زنجیر طلا درست کرده.اینم ایده من بود.موفق باشین.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
واسه تولد پسر خواهر شوهرم چی بگیرم کلاس دوم هس اسباب بازی خیلی داری همشو خراب کرده لباسم همینطور پول ب نظرم بهتره چقدر باشه خیلی هم فضول و پرو هستش اصلا هم دوسش ندارم😐بی تربیت دست خودم بود هیچی نمیدادم😑
ایده خوبیه ولی بجای اسمش میتونه یه چیز دیگه باشه ..نمیدونم چی اما
به جای اسمش که هزاران هزار مدل هست عزیز من حتما یه پلاک الله و یه پلاک وان یکاد هم براش بگیر.میتونی یکی رو سفارش بدی بگی روش بنویسن برای پسرمون.....اول حروف اسم خودش هم میتونی سفارش بدی....میتونی مدل بدی اسم خودت و همسرت و پسرت رو ترکیب کنن...
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
فکر خوبیه بخوره تو ذوقش😂اینقد ک اون بهم بدی کرده دشمنم نکرده بخدا چس بچه💩😀
برعکس اون بچه بزرگترها خیلی هم تحسینت میکنن که براش کتاب خریدی ولی اون بچه تو دلش چی دربارت بگه خدا خودش میدونه.فقط یه کتاب مناسب سنش براش بگیر نری براش کتاب راهنمایی دوران بارداری بخری.