2777
2789
عنوان

پیشنهاد واسه تولد یکسالگی

164 بازدید | 18 پست

سلام مامانی گل..بنظرتون واسه تولد یکسالگی پسرم چی بخرم؟ دوست دارم یه چیز خاص باشه.مثلا یه چیزی که هرسال تو اون مایه ها بخرم و اینده واسش کلکسیون بشه ...تونستم منظورمو برسونم؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر من نظرم اینه که هر سال براش زنجیر و پلاک طلا بگیر که روش اسم خودش نوشته باشه مدل های خیلی زیادی هم هستن.تا بزرگ بشه کلی زنجیر و پلاک طلا به اسم خودش داره ولی با مدل های مختلف.الان داداش من ابتداییه ولی دوتا داره خیلیم دوستشون داره.هردو هم روش اسمش نوشته هست ولی مدل هاش مختلفه.فکر کنم پسر کوچولوی شما هم وقتی بزرگ بشه خوشحال بشه از اینکه ببینه مامانش براش کلکسیون پلاک و زنجیر طلا درست کرده.اینم ایده من بود.موفق باشین.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

واسه تولد  پسر خواهر شوهرم چی بگیرم کلاس دوم هس اسباب بازی خیلی داری همشو خراب کرده لباسم همینطور پول ب نظرم بهتره چقدر باشه خیلی هم فضول و پرو هستش اصلا هم دوسش ندارم😐بی تربیت دست خودم بود هیچی نمیدادم😑

استارتر من نظرم اینه که هر سال براش زنجیر و پلاک طلا بگیر که روش اسم خودش نوشته باشه مدل های خیلی زی ...

ایده خوبیه ولی بجای اسمش میتونه یه چیز دیگه باشه ..نمیدونم چی اما

واسه تولد  پسر خواهر شوهرم چی بگیرم کلاس دوم هس اسباب بازی خیلی داری همشو خراب کرده لباسم همینط ...

😂😂😂 حالا که دوستش نداری سخت شد..پول نده بنظرم...پول یعنی واسش وقت نذ اشتی

ایده خوبیه ولی بجای اسمش میتونه یه چیز دیگه باشه ..نمیدونم چی اما

به جای اسمش که هزاران هزار مدل هست عزیز من حتما یه پلاک الله و یه پلاک وان یکاد هم براش بگیر.میتونی یکی رو سفارش بدی بگی روش بنویسن برای پسرمون.....اول حروف اسم خودش هم میتونی سفارش بدی....میتونی مدل بدی اسم خودت و همسرت و پسرت رو ترکیب کنن...

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
واسه تولد  پسر خواهر شوهرم چی بگیرم کلاس دوم هس اسباب بازی خیلی داری همشو خراب کرده لباسم همینط ...

براش کتاب بخر.حالشو بگیر.  چون با این صفاتی که گفتی فکر نکنم از کتاب خوشش بیاد.

😂😂😂 حالا که دوستش نداری سخت شد..پول نده بنظرم...پول یعنی واسش وقت نذ اشتی

اسباب بازی ب دردش نمیخوره لباس خیلی دادن بهش خاله هاش هم فک کنم پول میدن بچه پررو میگه ماشین پنجاه تومنی برام بخر تازه میگه کادو داییم هم میدونم چی میخره ی وخ رو دل نکنه خودم خیلی وضع مالیم خوبه پنجاه تومن هم برام پنجاه تومنه واسه اون هزار تومن هم خیلیه😒

فکر خوبیه بخوره تو ذوقش😂اینقد ک اون بهم بدی کرده دشمنم نکرده بخدا چس بچه💩😀

برعکس اون بچه بزرگترها خیلی هم تحسینت میکنن که براش کتاب خریدی ولی اون بچه تو دلش چی دربارت بگه خدا خودش میدونه.فقط یه کتاب مناسب سنش براش بگیر نری براش کتاب راهنمایی دوران بارداری بخری.

برعکس اون بچه بزرگترها خیلی هم تحسینت میکنن که براش کتاب خریدی ولی اون بچه تو دلش چی دربارت بگه خدا ...

😂😂😂چ کتابی بگیرم بنظرت؟کتاب فکر خوبیه 😉کل امواتمو مورد عنایت قرار میده😀کتاب راهنمایی درسی خوبه؟