کوآلاخسته مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 102 عنوان عروس هلندی 40 بازدید | 8 پست بچها عروس هلندیمو ۳ روزه گرفتم ۳ ،۴ ماهشه ولب اصلا جیغ نمیزنه ماله پسر داییمم فکرکنم همینقدر سنش باشه ولی اون جیغ میزنه بازی میکنه این چشه هرچقدر باهاش بازی میکنم حتی جیکم نمیگه☹️☹️ همشم چرت میزنه غذا میخوره چرت میزنه 1403/10/06 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 12854 عزیزم چجوری با ابو نمک سوختی هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷
ashiziba عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6721 جاشون عوض میشه طول میکشه عادت کنن یک نوع جنسیت جیغ میزنه. دقیق یادم نیست فک کنم نر
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4161 اولا که مبارکت باشه عروسک قشنگتدوما که مقایسه نکن با مال دیگران چون باهم فرق داره رفتاراشون و مثلا ممکنه اون نر باشه مال شما ماده یا برعکس سوم اینکه جاش عوض شده شاید رفته توو لک اگه غذا نمیخوره حتما ببرش دامپزشک وگرنه این حالتش واسه تغییر محیط زندگیشم میتونه باشه و فقط زمان لازم داره
zar_bano عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 10908 هنوز بهت عادت نکرده الان مضطربه محیطش عوض شده عروس هلندیا خیلی باهشون بزارش یه جای اروم مثلا گوشه میز عسلی یا روی میز بغل دیوار ک شمارو ببینه و نسبتا ام ازتون دور باشه یواش یواش خودش شروع میکنه به کنجکاوی دمای محیطشم چک کن سرد نباشه =)
فرشته_ی_جهنمی عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 8965 بهش سیب بده سیب زمینی و سبزیجات پسته و گردو و.... حتی نون تازه هنوز غریبی میکنه براش اسم بزار صداش کن قربون صدقش برو بگو آفرین ودست بزن براش جیغ بزنه خوب نیست عروس هلندی ها تنبل شکمو و اخمو و زود رنج هستن
zar_bano عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 10908 اولا که مبارکت باشه عروسک قشنگتدوما که مقایسه نکن با مال دیگران چون باهم فرق داره رفتاراشون و مثلا م ... میگم شما هم ظاهرا واردید میشه ب من کمک کنین عروس هلندی من تقریبا ۷ ماهشه الان دوماهه داره پر ریزی میکنه نباید پر ریزیش تموم میشد ؟؟یعنی کچلی اینا نداره ها کاملا سر حال . پراشم پره ولی گاها یکی میندازه
کیجا۱۳۱۸ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 4161 میگم شما هم ظاهرا واردید میشه ب من کمک کنین عروس هلندی من تقریبا ۷ ماهشه الان دوماهه داره پر ریزی می ... نه عزیزم اون مشکلی ندارهپرریزی اگه اونقد زیاد باشه که به کچلی برسه مشکل محسوب میشه و دقت کن ببین پرندت حالتش مثل همیشه ست یا عصبیه یا افسرده و کم تحرک.اگه مثل همیشه ست نگران نباش.