2777
2789

نمی‌دونم سفیانی کیه 

ولی می‌دونم میترکی الان

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترامپ

تو روایات اومده سفیانی از نسل بنی امیه هست مگه ترامپ از نسل بنی امیه هست؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو روایات اومده سفیانی و یمانی و خراسانی تو یه روز قیام میکنن

الان خراسانی و یمانی نیومدن پس اینم سفیانی نیست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

زاغ چشم رنگی ابله گون ترامپه

شاید یه فرد عرب از بنی امیه بعدها بیاد که این مشخصاتو داشته باشه

اگه ترامپ سفیانی هست قبلا هم ترامپ رئیس جمهور شده بود پس چرا امام زمان ظهور نکرد؟ تو روایات اومده یه مدت کوتاه فکر کنم نهایتا یک سال بعد اومدن سفیانی امام زمان ظهور میکنه

تو روایات اومده سفیانی شام و عراق و یه سری قسمت های عربستان رو فکر کنم ولی خاورمیانه رو تصرف میکنه ترامپ که رئیس جمهور امریکاست نه خاورمیانه 

خوب هنوز که قیام نکرده شاید بعدا قصد حمله به جاهای دیگه را زاشته باشه

خدا کنه

منم دوست دارم سفیانی باشه امام زمان ظهور کنه ولی ترسیدم نباشه

خوب هنوز که قیام نکرده شاید بعدا قصد حمله به جاهای دیگه را زاشته باشه

راستی چند وقت پیش رفتم اینترنت دیدم نوشته تو روایات اومده اسم سفیانی عثمان بن عنبسه هست

ولی اسم جولانی احمدالشرع هست پس نمیتونه سفیانی باشه 

اقای شفیعی سروستانی فرمودن بهم ربط ندید 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️