2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 22699 بازدید | 219 پست
اگه براش مهم نبوده چرا انقدر حالش خرابه این چند وقته خودشو خفه کرده آنقدر مشروب خورده

اسی دلت پره ناراحتی میدونم

ولی همسرت بهترین برخوردی که میدونست داشته باشه رو داشته

الکی عصبانیتتو سر همسرت خالی نکن

اون کاملا پشتت وایستاده جلو دختره حتی اگه تو واقعیت اینطوری نباشه

این نشون میده تورو به اون ترجیح میده

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من انقدر عاشقش بودم میخواست بیاد خونه از صدای در باز کردنش می‌فهمیدم امروز خسته اس یا حالش خوبه این همه مدته میفهمم تو چشماش یه غمی هست 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اگه براش مهم نبوده چرا انقدر حالش خرابه این چند وقته خودشو خفه کرده آنقدر مشروب خورده

اسی حق بده اگه واقعادوسش داشته شرایط فرق می کنه بیشتربهش رسیدگی کن وکنارش باش ازاین حالت خارج بشه اگه اهل مهمونی دادن ومهمونی خانوادگی هستی انجام بده بخصوص اگه باخانواده خودش خوبین عالیه 

پا نشی بری در خونشون ها 

فقط ازش شکایت کن 

به هیچ عنوان و خواهشاً بدون مدرک و راه حل قانونی جلو نرو 

برو شکایت کن به جرم مزاحمت 

لطفا با شوهرت هم دعوت نکن 

حق داری ناراحت باش ولی بحث و دعوا نکن

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

این حرفارو ب اون دختره زده ک بچزونتش این ک من عاشق زنمم و این حرفا قشنگ معلومه از حالش ک هنوز فکرش پیش اون دخترت اینطوری گفته حال اونو بگیره وقتی فهمیده جدا شده 

من انقدر عاشقش بودم میخواست بیاد خونه از صدای در باز کردنش می‌فهمیدم امروز خسته اس یا حالش خوبه این ...

منم جات بودم ناراحت میشدم که چرا نگفته بهم از همون اول

واقعا هم ناراحت میشدم

ولی اینو دلیلی مبنی بر اینکه خیانت کرده نمیدیدم

بنظرم همسرت به یه فضا نیاز داشته یکم اون عصبانیت خودش رو خالی کنه

و نمیخواسته ناراحتت کنه و خبردار شی که چیشده مبادا حس ناامنی توی رابطه بیاد سراغت

حالا که خودش اومده گفته یعنی قصد خیانت نداره

تو هم کمکش کن و تلاش کن روز به روز ارتباط عاطفی و زناشوییتون رو قویتر کنی

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

باور میکنید از دیشب ۳ ساعت هم نتونستم بخوابم ثپش قلب منو از پا درآورده حتی نمیتونم گریه کنم این همه جلوی خانوادم وایستادم جنگیدم تا ب دستش بیارم بعد ب همین راحتی فیلش یاد هندستون منه دوست دختر ۱۰ سال پیشش  رو یادش بیاره آنقدر عوض بشه احلاقش

اگه سر و گوشش میجنبید قضیه پیام دختره رو بهت نمیگفت اصلا

باور میکنید از دیشب ۳ ساعت هم نتونستم بخوابم ثپش قلب منو از پا درآورده حتی نمیتونم گریه کنم این همه ...

تو چطوری رفتار کردی بعد نشون دادن چت؟

واسه عذاب وجدانش بوده یا میخواسته با خودش بجنگه ک هر روز دوبار سه بار میومد سراغ من برای رابطه میخواسته دروغش رو خودشم باور کنه ک عاشق من ه