2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 22699 بازدید | 219 پست
میخواسته از طرف شما محبت بیشتر و عشق و علاقه ی بیشتر ببینه که اگه ۱ درصدم حرفای ریحان بخواد رووش اثر ...

مرسی ک حرفات آرومم میکنه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین شاید تو‌چت هاش چیزایی گفته که به نفع تو هست اما اسی دوست ندارم ناراحتن کنم و نا امید به خدا قصد ...

ولی من هیچی درباره اون دختره نگفتم اولش . من از خواهرشوهرم شنیدن اون دختره جدا شده بعد از یه طریق دیگه فهمیدم اون دختره کی بوده . اولم با شوهرم حرف زدم گفتم بگو ب من چی شد تو کارگاه مشکلی پیش اومده با کسی حرفت شده چرا این مدت آنقدر ناراحتی . خودش بی مقدمه گوشیش رو درآورد نشونم داد  من ک هیچوقت گوشیش رو چچک نمیکردم از اون دخترم ک حرفی نزدم 

نمیدونم شاید دارم با این حرفا خودمو توجیه می‌کند 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ولی من هیچی درباره اون دختره نگفتم اولش . من از خواهرشوهرم شنیدن اون دختره جدا شده بعد از یه طریق دی ...

نه عزیزم انشالا که همینطوره  شاید من خودم چون خیانت دیدم زود قضاوت کردم اما به شوهرت بگو که اقلا جوابش رو نده و کلا بلاکش کنه و از هر طریق و شماره ی دیگه ای بهتون زنگ زدن بازم بلاک کنه میتونه شوهرت باهاش تماس بگیره و بزنه رو پخش و به اون بی شرف بگه ببین الان زنم کنارمه و داره صداشون رو میشنوه من هرگز به خاطر تو ج ن د و لاشی زنم رو ناراحت نمیکنم و اینقدر عاشقشم کت اصلا وجود تو برام معنایی نداره هرزه توام بهش بگو شیر فهم شدی لاشی شوهرم اینقدر منو دوست داره که خودش اومد و ماجرا رو با من درجایتند گذاشت و خواست هیچ چیز پنهونی بین مون نباشه  

واسه عذاب وجدانش بوده یا میخواسته با خودش بجنگه ک هر روز دوبار سه بار میومد سراغ من برای رابطه میخوا ...

اسی شوهر منم فکرش درگیر یه خانومی بود البته خانومه بهش پا نمیداد دقیقا اشفته شده بود و کم حوصله ایرادگیر زیاد رابطه برقرار میکرد نفهمیدم دلیلشو

منم از همین میترسم آنقدر بره بیاد پیام بده شوهرم وا بده 😭

باید شوهرت محکم جوابش کنه وگرنه انقد دختره پیگیر باشه مطمعن باش شوهرتو از را بدر میکنه 

من شوهرم آدم سرشناس و ابروداری هم بود نمیدونم چجوری خام زنه شد و در نهایت ابروی هردوشون رفت 

بخدا من اصلا نمیتونستم تصورم کنم یکی بدونه طرف متاهله بازم اینجوری بچسبه بهش

بیا واقعیت رو قبول کنیم خیلیها الان این مسائل براشون مهم نیست.جز خودشون و اهدافشون هیچ چیز دیگه براشون مهم نیست.وگرنه انقدر زندگی بخاطر همچین انسانهایی نمیپاشید

چطوری یعنی متوجه نشدم

ببین  ساعتای پیامارو یکم میتونه عجیب باشن

از سه دیدگاه میشه بررسی کرد یکی اینکه واسه شوهرت مهم نبوده و اصلا مهم نبوده که طرف پیام میداده بهش دیر ب دیر جواب داده

یکی اینکه یه سری چتا پاک شدن و فقط یه سری موندن

دیدگاه اخرم اینه که چتا هماهنگ شدس

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜