کسایی ک تاپیک قبلی منو نخوندن دوباره میگم . اگه اشتباه تایپی دارم ببخشید همه تن و بدنم داره میلرزه هنوز از دیشب نتونستم بخوابم.
من نزدیک ۳ ساله ازدواج کردم شوهرم همون اول ک دوست شدیم بهم گفت قبلا با یکی دوست بوده اونم بهش خیانت کرد ه شب یلدا فهمیدم اون دختره جدا شده . تقریبا نزدیک ۲۰ روزه شوهرم خیلی عوض شده . کم حوصله شده شب تا صبح سرکاره همش میگه خسته ام سرمون خیلی شلوغ بود . قبلا هفته ای یبار مشروب میخور الان شده هر روز کم حرف شده
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین شاید توچت هاش چیزایی گفته که به نفع تو هست اما اسی دوست ندارم ناراحتن کنم و نا امید به خدا قصد ...
ولی من هیچی درباره اون دختره نگفتم اولش . من از خواهرشوهرم شنیدن اون دختره جدا شده بعد از یه طریق دیگه فهمیدم اون دختره کی بوده . اولم با شوهرم حرف زدم گفتم بگو ب من چی شد تو کارگاه مشکلی پیش اومده با کسی حرفت شده چرا این مدت آنقدر ناراحتی . خودش بی مقدمه گوشیش رو درآورد نشونم داد من ک هیچوقت گوشیش رو چچک نمیکردم از اون دخترم ک حرفی نزدم
نمیدونم شاید دارم با این حرفا خودمو توجیه میکند
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
ولی من هیچی درباره اون دختره نگفتم اولش . من از خواهرشوهرم شنیدن اون دختره جدا شده بعد از یه طریق دی ...
نه عزیزم انشالا که همینطوره شاید من خودم چون خیانت دیدم زود قضاوت کردم اما به شوهرت بگو که اقلا جوابش رو نده و کلا بلاکش کنه و از هر طریق و شماره ی دیگه ای بهتون زنگ زدن بازم بلاک کنه میتونه شوهرت باهاش تماس بگیره و بزنه رو پخش و به اون بی شرف بگه ببین الان زنم کنارمه و داره صداشون رو میشنوه من هرگز به خاطر تو ج ن د و لاشی زنم رو ناراحت نمیکنم و اینقدر عاشقشم کت اصلا وجود تو برام معنایی نداره هرزه توام بهش بگو شیر فهم شدی لاشی شوهرم اینقدر منو دوست داره که خودش اومد و ماجرا رو با من درجایتند گذاشت و خواست هیچ چیز پنهونی بین مون نباشه
بخدا من اصلا نمیتونستم تصورم کنم یکی بدونه طرف متاهله بازم اینجوری بچسبه بهش
بیا واقعیت رو قبول کنیم خیلیها الان این مسائل براشون مهم نیست.جز خودشون و اهدافشون هیچ چیز دیگه براشون مهم نیست.وگرنه انقدر زندگی بخاطر همچین انسانهایی نمیپاشید
باورم نمیشه یه خانوم انقدر خودشو کوچیک کنه و به عشق سابقش که خودش ولش کرده اونم الان ازدواج کرده و دیگه دوسش نداره و حتی فحششم می ده ابراز عشق کنه !!!!