تنها ستارهی شب تارم، شبت بخیر! تار است بی تو لیل و نهارم، شبت بخیر ای سر به شانههای رقیبان گذاشته کی سر به شانهات بگذارم؟ شبت بخیر... تو در کنار کیستی امشب که سالهاست غیر از غم تو نیست کنارم، شبت بخیر بسیار زخم بر دل خونم زدی و آه تا صبح میشود بشمارم... شبت بخیر هرچند بیتو تاب نمیآورم، برو هرچند بیتو خواب ندارم، شبت بخیر رفتی اگرچه وقت خداحافظی نبود دیگر نشد بهانه بیارم، شبت بخیر...♥️🦋️
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
کاش میشد توضیح داد ۱۹ سال زندگیم رو به اشتباه گذروندم و مقصر تک تک اتفاقات خودم بودم اونی ک دوسم دا ...
وای خدایا چرا امشب تموم نمیشه.
امشب هرچیزی منو یادش انداخت و آتیش گرفتم.
من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... ..... ..... ....... 🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی حسرتم نخوری....... 🙆 ......... ......... .......... .......... .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗
کاش میشد توضیح داد ۱۹ سال زندگیم رو به اشتباه گذروندم و مقصر تک تک اتفاقات خودم بودم اونی ک دوسم دا ...
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... ..... ..... ....... 🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی حسرتم نخوری....... 🙆 ......... ......... .......... .......... .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗
من حقمه هر چی سرم بیاد با کمال میل تاوان بدی هامو میپذیرم کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند هم خودمو ...
چراااا حرفای دله من داره از دهن شما درمیاد و تایپ میشه. چرا واقعا
منم امروز ها هرچی عذاب میکشم میگم حقمه.
باید تاوان بدم تا بدونم چه گوعی خوردم😢😢😢😢😢