2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید عزیزجون ها

382 بازدید | 52 پست

درود بر همه جون ها دوس جونها مامان جون ها شوهر جون هاشون🙂☺😉 دخمل جون ها

روز همگی نیک

یه صلاح مشووررت میخوام از خانومای کرد .

عروس که کرد نباشه و داماد کرد هست اونوقت عروسی چجوری میشه یعنی مدل جشن و لباس عروس و رقص و آهنگ‌منظورمه.

ما کرد نیستیم اما خانواده خواستگارم کرد هستن. از طرفی مامان و بابام از کردها بی هیچ دلیل منطقی ای خوششون نمیاد و ایراد میگیرن  اما من دوس دارم عروس کرد بشم ولی فرهنگشونو بلد نیستم اگه خانومای کرد منو راهنمایی کنن ممنونتون میشم بزرگواری میکنید خواااهش میکنم بگید چکار کنم😓😓😓😓😢😢

محیط شادی دارن کردا شادن کرد کجا هستن؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن با هم فرهنک خودت ازدواح کنی عزیزم الان میگی دوس دارم دوروز دیگه ک سر کوچکترین رسم.ورسومات دعواتون شد میفهمین.البته امیدوارم با هم مشکلی نداشته باشین و.خوشبخت بشین ولی خب فرهنگ خیلی مهنه خیلی

لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی

عزیزم اولین چیز دین مهمه ما عروس کرد دوماد ترک داشتیم خانوم سنی و اقا شعیه اولین مشکل دومی هم فرهنگشون جهیزیه ندادن اول زندگی جهیزیه و خرج عروسی و کلی طلا افتاد گردن داماد و تفاوت فرهنگی زیاد چون دور همش بهونه میار که بر سمت خودشون

سعی کن با هم فرهنک خودت ازدواح کنی عزیزم الان میگی دوس دارم دوروز دیگه ک سر کوچکترین رسم.ورسومات دعو ...

میفهمم چی میگی دوس جون ولی اراکیا رسم و رسوم ندارن اراک و تهران مث همه. رسمیه عروسیامون.

ولی من دوس دارم کلا کرد بشم یه راهی نقشه ای بریزید بزرگتری کنید در حقم خواهری کنید مامانو به دام بندازم تو عمل انجام شده قرار بگیره که نتونه در رو روی خواستگارم و مامانش ببنده و آبروریزی کنه.😓😓😓😓😢

من كرد نيستم شوهرم كرده عروسيشون با مال ما فرق زيادي نداشت فقط توي عروسي زنا با شوهرا و برادراشون با روسري  و لباس پوشيده رقصيدن كه خيلي هم خوب بود.نسبت به ما يه كم خشن تر يه كم غيرتي ترنو يه كم متعصب تر يه هوا هم مرد سالار .شوهر من كه خيلي خوبه تو منطقه ما ديد نسبت به كردا خوب نيست ولي شوهر من نظر فاميل رو عوض كرده و الان دومين دوماد كرد هم وارد خانواده شد. فاميل شوهرم هم مثل بقيه قوم الظالمينا نه بدترن نه بهتر.ايشالله كه خوشبخت بشي

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
والا من از کردها بد نشنیدم ولی در نورد رسم ورسومشون نمیدونم 

خدا از دهنتون بشنوه کاش میشد با مامانم دوس میشدید بهش غیرمستقیم حالی میکردید.

اصن یه چیزی تل دارید که شما رو تو گروه مامانم اینا عضو کنم بهش یه جوری مفهومو برسونید که استقبال گرمی داشته باشه؟؟؟😓😓😓😢

خواستگارتون كرمانشاهييه يا كرمانجه؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

كردا خيلي هم رك هستن گاهي خوبه گاهي بد

من كرد نيستم شوهرم كرده عروسيشون با مال ما فرق زيادي نداشت فقط توي عروسي زنا با شوهرا و برادراشون با ...

ممنون سلامت باشی کاش میشد اینو بیاید به مامانم بگید حرف منو فامیل رو قبول نداره. فقط حرف بابا رو قبول داره که بابام هم زیاد از کردها خوشش نمیاد متاسفانه