2777
2789
عنوان

و من همچنان نگران جواب سلفری

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 52 پست
شلغم بخور بخور بده اینا واسه حالت های سرما خوردگی خوبه. سوپ بخور. راستی زعفران وکرفس هم نخور ضرر دار ...

اینقدر حالم بد شد زنگ زدم برادرم گفتم بیا دنبالم .الان دارم بزور شلغم میخورم 

[QUOTE=367598330]منم ستاره ای وی اف کردم بعد چند سال خدا بهم داده [/QUOTE خدا حفظش کنه

دختره یا پسر؟

اونم بیچاره بعد14سال بچه دارشد

فقط استراحت کن. خواهرشوهرمم کلا خواب بود همش دراز کشیده بود.شما بعذ چندسال بچه دارشدید

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدودا ۱۰ سال .پسر

خداروشکر. بسلامتی. خدانگهدارش باشه. فقط استراحت کن.بهت نگفته استراحت مطلق؟شیاف میزنی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خداروشکر. بسلامتی. خدانگهدارش باشه. فقط استراحت کن.بهت نگفته استراحت مطلق؟شیاف میزنی؟

مرسی فدات بشم عزیز دلم .چرا جفتم پایین استراحت مطلقم شیافم هر روز میزنم تا سه ماهگیم همش امپول بخدا جا دیگه تو باسنم نبود برا زدن امپولا

مرسی فدات بشم عزیز دلم .چرا جفتم پایین استراحت مطلقم شیافم هر روز میزنم تا سه ماهگیم همش امپول بخدا ...

اره میفهمم چی میگی.خواهرش شوهرمم مثل شما.ان شالله بسلامتی زایمان کنی .

فدات بشم عزیز دلم

غصه نخور عزیزم.منم دوماه پیش سلفری دادم.ریسک سندروم داون ۱ به ۹۴ بود

خداروشکر جوابش خوب اومد.دوستمم که تو یه گروهیم همینجور بود همون موقه.اونم جواب سلفریش خوب اومد.غصه نخور سالمه نی نی.توام برا برادر زندانیه من دعا کن ک زودتر آزاد شه انشاالله.منم برا تو دعا میکنم به حق این ماه عزیز نی نیت سالم باشه