2777
2789
عنوان

و من همچنان نگران جواب سلفری

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم خوب .چون تو محدوده سبزه .میخوای یه تاپیک بزار بچه ها ببینن ولی حس میکنم خوب شده

الان دکترم جواب داد وخداروشکر گفت خوبه

امیدوارم تو هم دلشاد شی ،البته منم تا آنومالی استرسم میمونه

..........
خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن تو رو خدا

عزیزم جواب ازمایشت نیومد؟توفکرتم؟بهم خبر بده حتما

ولی مطمعن باش سالم سالمه. تمام بخاطر پوله

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم جواب ازمایشت نیومد؟توفکرتم؟بهم خبر بده حتماولی مطمعن باش سالم سالمه. تمام بخاطر پوله

سلام ستاره جان خوبی اومد خداروشکر خوب بود ستارع دارم میمیرم تبلو لرز شدید رفتم دکتر فقط گفت میتونی استامینوفن بخوری با دوز پایین الان ۵ روز درگیرم 

سلام ستاره جان خوبی اومد خداروشکر خوب بود ستارع دارم میمیرم تبلو لرز شدید رفتم دکتر فقط گفت میتونی ا ...

اخی دیدی بهت گفتم خداروشکر. گفتم واسه پوله فقط. 

میدونم لعنتی خیلی ویروس بدی منو پسرمم دوسه هفته پیش گرفتیم داغون شدیم. باز امروز پسرم حالش یکم بده .خسته شدیم ازاین ویروس ها. تو که بارداری خیلی مواظب باش.رعایت کن .کسی مریضه نرو پیشش

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اخی دیدی بهت گفتم خداروشکر. گفتم واسه پوله فقط. میدونم لعنتی خیلی ویروس بدی منو پسرمم دوسه هفته پیش ...

اصلا بیرون نرفتم شوهرم از سر کار اورد.خیلی ناراحتم با گریه قرص میخورم میترسم رو بچه تاثیر بزاره 

اصلا بیرون نرفتم شوهرم از سر کار اورد.خیلی ناراحتم با گریه قرص میخورم میترسم رو بچه تاثیر بزاره

نه استامینوفن ساده هیچی نمیکنه. خواهرشوهر من ای وی اف بود خیلی میترسید اینقدر حساس بود که همه رو دیونه کرد تا بچه دنیا اومد. اونم استامینوفن ساده میخورد

شلغم بخور بخور بده اینا واسه حالت های سرما خوردگی خوبه. سوپ بخور. راستی زعفران وکرفس هم نخور ضرر داره