عزیزم نگران نباش99 درصد هرکی اینو داده گفتن سالم سالمه .مثل دوست خودم
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بخاطر همینه.همش بخاطر پوله .نگران نباش سالم سالمه. منم دعاکن شوهرم راضی بشه دومی بیارم. یکی از ارزوهای بزرگم شده.
بچه اولتونه؟
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
تو رو خدا دعا کن خدا بهم سالم بدش واقعا خودم همسرم میمیریم اگر چیزی باشه من که نابود شدم احساس میکنم ...
نه هیچی نیس. حتما دعات میکنم.کی جوابش میاد؟ بهم حتما خبر بده. یادت نره تو فکرتم. ولی بدون تمام الکیه بخاطر پوله .سالم سالمه نی نی ت🧿
اره عزیزم ده سال رفتمو اومد بخدا از همچیزم میزدم که برم دکتر خیلی جنگیدم.
نه خودش داده خودشم ان شالله سالم واست نگهش میداره. نذرض کن
جوابش اومد خبرم کن حتما.ان شالله که سالمه مطمئن باشه
الان چند هفته ای